F.Yıldırım
Daimi Üye
- Tepki
- 385
- Başlangıç
- 2006—07
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Veledroma sabah saatlerinde boş olur ümidiyle antrenman yapmak için girdim. Bir aile küçük kızına bisiklet öğretiyormuş 4 tekerlekli bisikletiyle ufak kız veledromun içinde dolanırken tabii ki hız yapamazdım. Ailesini uyardım fakat "Ne var canım o da sürsün işte kenardan" lafını duyunca küçük kızın bisikletçilere antipati duymaması için tartışmaya girmedim. Zaten şöyle bir göz gezdirdiğimde yukarıdaki arkadaşların attığı fotoğraflardaki gibi mavi kısım ıslaktı. Rotamı İstanbul Park'a doğru çevirip o tarafa gittim.
Şu bir gerçek ki altını da kapatsan üstünü de kapatsan oraya bir görevli koyulmadığı sürece amacı dışında kullanılmaya devam edecektir. Çok nadir antrenman yapan görüyorum onun dışında çoluk çocuk ve yarış bisikleti dışında bisikletlerle girmiş insanlarla dolmuş bir panayır alanı gibi geliyor.
Şu bir gerçek ki altını da kapatsan üstünü de kapatsan oraya bir görevli koyulmadığı sürece amacı dışında kullanılmaya devam edecektir. Çok nadir antrenman yapan görüyorum onun dışında çoluk çocuk ve yarış bisikleti dışında bisikletlerle girmiş insanlarla dolmuş bir panayır alanı gibi geliyor.