Scudo Sports

Ve zamanı geldi. Pazartesi günü kavuşuyorum

Tamamen sıfırlama gibi bi şey var mı yani ? Tekerlek boyu falan da var çünkü

Scudo
@Cengizhan BAKIR
Teşekkür ederim.Hic pismanlik duymuyorum zaten.Rengini falan çok beğendim.Karbona geçince de Lapierre alabilirim hatta sıfır tasarım için bile olsa.Tekrardan teşekkür ediyorum [emoji4]

hayırlı olsun 30-40 lira ya assize 888 var 6 7 fonksiyonlu kablolu tavsiye ederim

@ATALAY16
Saat elimde şu an ayarladım bile :D kadans kiti ile uygun fiyata gelince aldım direkt.Ikinci el olsa bile km saati sonuçta ne yapılmış olabilir bi saatle :D

• Beğen
Tepkiler: ATALAY16
@Uptown Cyclist hocam toplam km gösteren yer var odo seçeneğijnde olması lazım onu sıfırlayamıyorsun fakat arka pili çıkartırsan sıfırlanıyor bilgin olsun

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@ATALAY16
Arka pil çıkarsa tamamen fabrikasyon gibi mi sıfır olur ? Çünkü şu an sıfirladim toplam süre ve km yi.Ama pil çıkınca her şey gidiyorsa öyle yapayım

@ATALAY16
Zaten bilmiyorum.Cikaran arkadaş Trek madone den çıkardı ben de karıştırdım rakamları biraz.Cikarayim ben biraz sıfırdan olsun.Cok teşekkür ettim

Arkadaslar durum ciddi.Bilen insanlar yazarlarsa iyi olur.Alacagim bisiklette 3t Gidon var ama ne ben ne de sadık abi eminiz orijinal olduğundan.Bana sadık abi emin değilsen sana benim fsa yi veririm ya da bi tane istediğin alır takarim dedi ama ben 3t yi istiyorum.Simdi sorum şu: Orijinal olup olmadığını nasıl anlarım ? Cevaplarını bekliyorum arkadaşlar.Degilse orijinal ritchey logic curve alıp takacagiz bisiklete.Cevaplar için teşekkürler şimdiden

Geri