Scudo Sports

Ve zamanı geldi. Pazartesi günü kavuşuyorum

@Orhan Akarkut Çok teşekkürler öneri için Km saati aldım Sigma 16.12 model kadansız 130 TL verdim. :hhhhhh:

@Erdal YILMAZ Takımları varsa iyidir :D Ben böyle düşündüm açıkçası.Şimdiye kadar kötü bir yorum görmedim.Hayırlısı artık :D

Scudo
@Uptown Cyclist İyi seçim. Bende kadanslısı var, memnunum.

Ama, şimdiki aklım olsaydı biraz daha verip nabızlı bir alet alırdım...:)

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@Orhan Akarkut Dakika bir gol bir pişmanlık geldi :D :D Daha sonra onu da hallederim gerekirse.Daha bisikletim bile yok ki :D

Yok yok, pişman olmayın. Alın, kullanın, ilerleyen zamanda daha iyi değerlendirisiniz...

• Beğen
Öyle yapacağım.Ondan önce daha Spd ayakkabı var pedal var forma var falan daha gidiyor.Sadık abim sağ olsun bisikletle birlikte topeak matara kafeslerini de verecek.Küçük masraflar da ortadan çıkmış olacak böylece.Maddi olarak çöküşlerdeyim zaten :D :D

Bu iş böyle...:)

Ben aylardır bisikletle ilgili taksit ödüyorum...

• Beğen
@Orhan Akarkut Ben taksitle alamadığım için aylardır bekliyorum :D Gülü seven dikenine katlanır.Bisikletim çok güzel diyip duruyorum kendi kendime :D

Gerçekten güzel. Scott iyidir. Araştırmalarımdan biliyorum.

• Beğen
@Orhan Akarkut
Hocam sizin bisikletiniz nedir?

@Orhan Akarkut
Scott iyidir ama işte Lapierre aldım.O da iyidir diye düşünüyorum :D

@Orhan Akarkut
Doğru ama bu Lapierre Scott un S 30 yani tiagra li modeli ile ayni paraya geliyordu.Adi ve tasarımı daha çok hoşuma gittiği için aldım bunu

@Orhan Akarkut
Full tiagra karbon masa ve 3t marka full karbon gidon var bisiklette

@Orhan Akarkut
Çok Teşekkürler [emoji4]

Lapierre guzelmis gercekten. Zaten mavi aiyah renk kombinasyonuna sahip olupta kotu olan bisiklet yok.

• Beğen
@ismail.yüksel
Aynı şekilde düşünüyorum.Kim görse rengine hayran kalıyor zaten.Tesekkur ediyorum bisikletim adına iltifat için :D

Arkadaslar Merhaba.Kadans kiti ile birlikte Sigma bc 16.12 aldım ikinci el.toplam kullanım süresi ve mesafesini nasıl sıfirlarim acaba ?

En azından böyle bi şey mümkün mü diyeyim ?

Geri