Scudo Sports

Ve yolculuk başlasın... Scott Sportster 40

iyi pedallar... güzel bisiklet...

kaça aldınız acaba?

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Kılınç
Scudo
@yldrmesut, byacem, Halil Aksoy: Çok teşekkürler arkadaşlar..

@ulaş kaya: Teşekkür ederim, ilk turu ofiste atmıştım zaten :)

@Onur1: İstanbul - Ortaköy'de Kaçkar Bisiklet'ten almıştım.. 2011 modelini aldım, o nedenle fiyatı biraz düşüktü..

Hayırlı olsun, bisikletdaşız, bne de 4 ay evvel almıştım!!!
Çok memnun kalacaksın, ama 100-200 km sonrasında malzemeler yerine oturduğu için yetkili serviste bakım yaptırmanı, 1000km'den sonra da bozulma ihtimali yüksek olan pedalları değiştirmeni tavsiye ederim!!!Çünkü benim pedallar ses yapmaya başladı ve değiştirdim!!!
Onun haricinde çok harika bir bisiklet, güle güle kullanın!!!

@cancaneses

Öneriler için teşekkür ederim.. Yalnız şöyle bir problem var, Bartın'da Scott servisi yok ve her zaman da Ankara veya İstanbul'a gitme şansım olmuyor.. Ki 100-200 km'yi geçtim, 1500 km'ye yaklaştım bisikletle :) Artık burada kendi imkanlarımızla amatörce bir bakım yapmaya çalışıyoruz..

Pedallarda da inceden bir ses gelmeye başladı. Artık göbekten mi yoksa pedaldan mı geliyor ses emin olamadım.. Yakında Bartın-Adana turumuz olacak arkadaşlarla, Ankara'dan geçerken servise götürmeyi düşünüyorum, hiç olmazsa göbek de bir bakımdan geçmiş olur..

Alalı 5 ay kadar oldu, şimdiye kadar fazlasıyla memnunum.. Tek yaşadığım sıkıntı dış lastikler.. Üstünde gelen lastikler çok iyi değil ve sık sık patlaklarla boğuşmak zorunda kalıyorum. Yakın zaman içinde güzel bir lastik alacağım onun için de.. Onun dışında dediğiniz gibi güzel bisiklet, alırken yardımcı olan arkadaşım bol bol hayır duamı alıyor :))

Bu senin bisikletin miydi yahu ben de üye olmuştum konuya, Rock-A'dan sevgilerle :) Yakından göremedim bisikletini kısmet olmadı hatta bir tur da atmak isterdim :) Bartın'da artık hem belki de 2 tane Sportster 40 olur o zamana... :)

• Beğen
Tepkiler: Ramazan Kılınç
@AppRoacHaTe

Haha işe bak :) Foruma yazdıktan 2 ay sonra tesadüfen festivalde tanışmış olduk... Bisikletçiler için dünya küçük harbiden :)

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Geri