Scudo Sports

ve yeni 761 im

Güle güle kullanmanız dileğiyle...Umarım güzel turlar yaparsınız.

Scudo
hayırlı olsun .... çok iyi bir seçim fakat amortisörün üzerindeki kapağı düşürmüşsünüz ( gidondan kontrol kablosunun bağlandığı yer) toz almamasına dikkat edin bence ..

@feritkucuk28

kapağı düşürmedim lock-out sisteminde bi sorun var onun üzerinde uğrasıyoruz o yüzden biras açık kalacak (dikkatiniz için tşk)

• Beğen
Tepkiler: feritkucuk28
@fatih ulusoy

sorunun ne olduğunu tahmin ediyorum kilitlediğinizde kitleniyor fakat açtığınızda kendiliğinden açılmıyor mu yoksa ? bende de aynı sorun vardı ve birşey farkettim kilidi açtıkdan sonra seyir halindeyken veya durur vaziyetde maşaya hafifçe yüklendiğinizde kendiliğinden açılıyor sanırım çalışma sistemi bu .yani açtıkdan sonra maşaya gelen darbe açıyor kilidi tam olarak ..Tabi bu benim düşüncem ..bu arada ben kapağı düşürdüm bana tavsiyen varsa alabilirim .teşekkürler..

hayırlı olsun
renk uyumunu en sevdıgım bısıkletlerdendır kendısı :)
761 ne zamandır xt kullanıyor :) gorunusu guzel parcalr guzel guzel gunlerde kullanın :)

@feritkucuk28
evet sorun aynı sorun sanırım çalışma prensibi bu ama hala çalışıyoruz sorun üstünde kapağada fazla gerek yok sık sık temizlersek bişi olmaz (hem bisikleti hafifletmiş oluruz:D:D)

• Beğen
Tepkiler: feritkucuk28
@tuninger_haa

ben sedonayı arastırmaya basladığımda beri çoğu sedonada arka aktarıcı xt idi ancak benimki özel piyasadaki çoğu sedonada bu xt lerden yok (bu arada arka aktarıcı deore xt yanlışlık olmasın)

Geri