Scudo Sports

Ve son haliyle bir xc makinası

Scudo
@hgumus

teşekkürler,daha öncede dedimya hiç bir şeyi sökülmeden ve lastikleri dahi hafif lastik ile değiştirilmeden gerçek ağırlığıbu.yoksa zaten 7li kilolara çok rahat iniyor.

@orionds

teşekkür ederim umarım hepimiz daha iyi günlerde bisiklet süreriz.

abi sürekli kullanıyor musun; yoksa alternatif şehirbisikletin de var mı haftada kaç km sürüyorsun? uzun mesafe ve hızlı arazi sürüşleri için bir hardtail sizce doğru cevap mı?

@İsmailYetişir

çok eskiden alternatif bi bisikletim vardı ama şu an yok.bu ara işlerimin yoğunluğu dolayısı ile sadece hafta sonları yaklaşık 100-150 km gibi ancak yapabiliyorum. sürekli bu bisikleti kullanıyorum ama şehir içinde fazla kullandığım söylenemez yanlız yarışlara falanda bu bisikletle giriyorum.hızlı arazi sürüşleri için şüpesiz doğru seçim bence hardtail.çünki arazi sadece düz yada inişten değil uzun çıkışlardan da oluşuyor.özellikle ben uzun arazi çıkışları eskidende çok severdim şimdide seviyorum ama cros country olmak kaydıyla tabi.

alet işçilik harıkası olmuş ben v brake sıstemin sadece hafiflık için secildiğini düşünüyorum boylesi prof bi makinaya iyi hidrolıc set de yakışır ...hayırlı ugurlu olsun.

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@kasap ahmet

çok teşekkürler.tabiki hafifliğin etkisi var ama aslında biz iflah olmaz v fren dinazorlarındanız sanırım:)

@tunermurat

oturup bir maliyet hesabı yapmak lazım hiç hesaplamadım.kesin bir rakam söyleyemeyeceğim. teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: tunermurat
Gerçekten harika bir bisikletmiş. Kaç inç, boyunuz kaç?

Geri