Scudo Sports

Ve Son...(Az Kaldı Sona)

Hayırlı olsun, çok güzel bir iş çıkarmışsınız. Makine harika! Rijitlik ve sağlamlık açısından tatmin edici mi bilmiyorum ama kadro çok yakışıklı bence. Renk uyumu açısından amortisör ve sele çok güzel olmuş. Yalnız performanstan ve sağlamlıktan daha önemli birşey var o da sağlık. Ben de yeni bir bisiklet topluyorum şu an. Eksik kalan birkaç donanımdan birisi de sele. Diğer ekipmanlara harcama yaparken belki biraz cimri davrandım ama sağlık bakımından çok daha önemli olduğu için seleye harcama yaparken cömert davranacağım. Aslında uygun fiyata Brooks sele bulup alsam en iyisi, bakalım nasip :D

Scudo
@Cengiz ADANUR

bencede sağlık önemli ve sele konusunda oldukça cömert davrandım.sele kadrodan pahalı :)

EEEE.Sıra bendeee.bizzat tüm parçaları elimden geçmiş bir bisiklet olduğu için mutluyum böyle bir cihaz ortaya çıkarabildiğim için.tabi parça seçimleri arkadaşım Gökhan'a ait.arkadaşlarımızın mutluluğu bizim mutluluğumuzdur her zaman.Allah bisikletini güneşli,çamurlu,yağmurlu havalarda sağlıklı,kazasız belasız güzel günlerde kullanmayı nasib etsin inşallah.Allah daha iyilerini nasib etsin (önce kadrodan başla :) ) inşallah. NE ZAMAN ISLATIYOZ :))

Bir ilk için gerçekten güzel bi iş ...

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Hayırlı
@Kamil BULUT

Teşekkür ederim.yaklaşık 2500 euro civarında maliyeti şuan...

@ceyhan_dalsal

evet ceyhan emeğin çok ben aldım sen birleştirdin.ama bir tur bile vermem :)

@Egemen Tunc

Kadro konusunda bir kararım yok ama kaarbon almayı düşünürüm hangi renk olur onuda bilmiyorum arkadaşlar...

@Hasan TÜRKER

Amin hepimiz için kazasız sürüşler olur her zaman inşallah

donanımın harika gerçekten.uzun süre sabretmişin ama bunun karşılığını kat ve kat alacağından şüphem yok ;) siyah kadroya beyaz maşa olur mu diye hep düşünmüştüm görüyorum ki olmuş hatta çok güzel olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Hayırlı
@ertan sevim
teşekkür ederim.şimdi kadroyu değiştirirsem hangi renk uyar onu düşünüyorum.siyah almak istemiyorum ama

Bisiklet güzel olmuş.Emeğinize sağlık...

@Gökhan Hayırlı

Sanırım kırmızı-beyaz :)

çok iyi.güle güle kullanın

Geri