Scudo Sports

Ve Sarıkamış Şehitleri Anma Turu'nu gerçekleştiriyoruz!

Scudo
http://www.atillabisiklettakimi.com/forumlara/afis.jpg

Afişimizde hazır ve Pazar günü Saat 12:30 Taksim Atatürk Anıtı önünden yola çıkıyoruz.İsteyen herkes bizimle birlikte start alarak Tuzla ayrımına kadar eşlik edebilirler.Hava desteği bu sefer olamayabilir ama yer emniyet desteği İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından itina ile sağlanacaktır. Camiamıza duyurulur.

Ya bisikletimi daha bugun sattım.zaten taksimde oturuyorum.bitane bisiklet ayarlarsam size eşlik etcem tuzlaya kadar.edemessemde taksimde olacagım.bir pedal sever olarak.

Allah yardıcınız olsun,Yolunuz açık kazasız belasız gider gelirsiniz inşallah.

arkadaşlar selamlar sevgiler. ben 10 kasıma uğurlamıştım. bu pazar gelemicem
sizlere kolaylıklar dilerim. allah emeklerinizi karşılıksız bırakmasın.
sarıkamış kolay bir iş değil. gönül ister ki böyle anlamlı bir olayı tüm medya haber yapsın. dile kolay 90000 şehit ve tek kurşun sıkılmadan.90000 mehmetçik. ruhları şaad olsun. allah bize böyle acılar yaşatmasın bir daha.bu organizasyon sadece oraya gittik geldik şehitlerimizi andık değil tabii. verdiği bir sürü mesaj var.bunları yazmaya sayfalar yetmez. keşke gerekli önemi saygıyı ilgiyi görebilse.
emeğiniz için proje için allah razı olsun.ne diyeyim başka çokta bişey söylemeye gerek yok.
en anlamlı organizasyon deyip lafı uzatmayayım.
saygılar sevgiler sizleri seviyorum.,
(bel ki taksimden uğurlayabilirim.ama bisikletle eşlik edemem:( )

Bu anlamlı Organizasyon için Atilla Bisiklet ekibini kutlar,başarılar dileriz.Pedal Sesi Bisiklet Topluluğu nu temsilen,Tuzla'ya kadar sizlere eşlik eden pedalsever dostlarımız olacak,gönlümüz sizlerle,yolunuz açık olsun;) ....sevgilerrr

" Bol Sporlu ve Pedallı Günler "

Geri