Scudo Sports

Ve Benim Bisikletim

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Bülent Akdağ
Rica ederim bisikletiniz çok güzelmiş. Güle güle kullanın.

• Beğen
Çok güzel bisikletmiş Allah kazadan nazardan korusun. Bir sorum olacak 419 almayı ben de düşünüyorum. Araştırmama rağmen bulamadım cevabını acaba maşa kilitlemeli mi? Tekrardan hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen
Duruşunu beğendim :) Güle güle kullanın. Boyunuz kaç acaba?

• Beğen
@Atilla.C

Evet hocam maşası kilitlemeli.

Hayırlısı olsun hocam çok güzel duruyor bir şey soracağım kaç liraya aldınız ve 2011 mi 2012 model mi ?

• Beğen
Kardeşim, uzun araştırmaların sonucunu resimlerden görüyoruz. Hayırlı uğurlu olsun. :)

• Beğen
hayırlı olsun güzel bisiklet :)

@Ozan BİLİR

hocam carraro 419'un en son üretimi 2010da yapılmış 2011 veya 2012 modeli yok. Şu an satılanlar da bu renkte oluyor, yaklaşık 15 gün önce aynısını aldım :)

• Beğen
:) Hem Fiyat hem kalite,düşünmüyor değilim.

Hayırlı Olsun.Bol Pedallar...

Bu kadar çok yanıt alacağımı tahmin etmemiştim. Herkese çok teşekkür ederim. Daha güzeli sizlerin olsun. Sorulara yanıt vereyim. Maşa kilitlemeli ve sertlik ayarlı. Ben de bu konu hakkında hiç bilgi bulamamıştım. 2011 model. Bu bisikleti aldığım bayi ve bulana kadar aradığım diğer bayilerin hepsi bu modelin devamının gelmeyeceğini söylediler. Bilmiyorum ne kadar doğru. Ama ben İzmir'de çok zor buldum. Bütün bayileri aradım, sadece Sundu Bisiklette vardı. 3 hafta önce aldım. Liste fiyatı 668 TL. Ben peşin nakit 600 TL. ye aldım.

Tekrar herkese teşekkürler.

Forumda gördüğüm bir söz vardı, çok hoşuma gitmişti. En güzel bisiklet, senin bisikletindir.

@Ersin Erbeden

Hayırdır niye güldünüz? İzmir toptancısı bizzat söyledi 2010da üretimi durdu şu an elinde olanlar satıyorlar, başka modellere bakın diye. Çoğu yerde de yok zaten şu an.

Hayırlı olsun güle güle güzel kazasız belasız günlerde kullanırsın inşallah bende carraro 419 kullanıyorum yeni aldım menunum şuanlık :)

• Beğen
Geri