Scudo Sports

Ve 241 SV Gelir :)))))

Burhan hocam 2 yerden kilitliyorum pisikleti :D Etraf adi dolu ben seleyi çıkarıyorum çalmasınlar diye geçen gün selenin kelepçesini çalmışlar ihtiyacı varsa gerçekten helal olsun ama diğer türlü adilik bu yapılan. :Z

Ön ve arka lastiği ayrıca kiltiliyorum. Ama önceden telmaşa takardım gövdeye şimdi daha iyi bağlıyorum öyle amele gibi durmuyorlar :) İstersen güncel fotoğraflar gönderebilirim :)

Scudo
Kron xc1000 alacağım inşallah fakat bu bisikletin kadrosu çok hoşuma gidiyor sirkecide görmüştüm ben de gerçekten çok hoş.

Hayırlı olsun kazasız sürüşler,turlar inşallah :)

Sağolun hocam kadrosu çok goş bisikle çok canlı duruyor etrafta böyle bakışları üzerine çekiyor kesinlikle. İnsanlar sorular falan suruyor kaça aldın gibisinden:)

Ben aslında beyazından alacaktım o çok daha hoş ancak işte gittiğimde yoktu bunu aldım bende...

Valla dediğini gibi o papuçları iyi ayarlamak lazım ama hiç uğraşıpta bakmadım inşallah yarı yolda bırakmazlar beni.

bende yarın ya da öbürgün sirkeciye gidip 241 sv bakıcaktım.oğuzhan bey nereden aldığınızı söyleyebilirseniz başka yerlere 450 tl'lik bisiklet için 550 TL bayılmayalım :)

dolar yukseldi ne kadar fazla vermem desende o arkasin 450ye aldgi bsiklet 550lira oldu suanda

Merhaba arkadaşlar buraya çok sıklıkla bakamıyorum maalesf sorulardan önceden gelmiş ancak yazıyorum. Hiç değilse kafanızda fikir oluşsun.

Bisikleti Sirkeci'deki Yurt Bisiklet'ten aldım...

Ancak garip olan aynı bisikletten aynı renk aynı model toplam üç tane aldık ev arkadaşısız. Aynısından iki ev arkadaş daha aldı ancak bisikletlerin üçü de farklı. Yani hepsinin karakteristiği gidişi ve binişi çok farklı. Aynı zamanda dayanıklılıkları da aynı şekilde çok farklı birbirinden...

Ben şu an 2500km'ye yakın yol yaptım. Geçen haftalarda ağır bakımını yaptırdım. Onun öncesidne öyle aylık gider frenlere ve viteslere baktırırdım. Bakımdan sonra göbek içerisinde bilye kırılmıl onu değiştirdi bisikletçi tekrarda şimdi yine eskisi gibi...

Güzel bisikletmiş , bol bol pedallar :)

Geri