Semih Cavdar
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 8.554
- İsim
- Semih
- Başlangıç
- 1988—89
- Bisiklet
- BMC
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Norveç.İlanla alakasız olacak ama şu an neredesiniz?
Soğuk havadan nr kadar etkilendiğinize bağlı. Eksi 15+ derecelerde içime tshirt ve onun üzerine linkteki tarzda içlik giyerek Norveç gibi soğuk bir yerde kış aylarında sorunsuz şekilde kullandım.Merhaba Semih Bey,
Soğuk havalarda da bisiklet kullanmama olanak sağlayacak kıyafetler arıyorum. Bisiklet konusunda çok yeniyim ve ekipmanlar hakkında pek fazla bilgim yok bu sebeple. İlandaki ürün soğuktan korur mu? İçlikle ve içliksiz kaç dereceye kadar koruma sağlar? Yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler.
(Henüz özeldem msj yazamadığım için buradan sormak zorunda kaldım)
Dediğim gibi soğuktan ne kadar etkilendiğinize bağlı. Norveç'e ilk geldiğim yıl ağustos ayında millet denize girerken ben üst üste kazak giyip üzerine şişme kaz tüyü mont gidiyordum millette bana delilidir herhalde diye bakıyordu 🤣Yanlış anlamadım değil mi? -15 derecede, tshirt ve onun üzerine linkteki tarzda içlik giyerek ve en üste de ilandaki ceketi giyerek sürüş yapıyorsunuz. Ben o kadar soğuklarda kafımı dışarı bile çıkaramam açıkçası 😱 -5 derece hava koşullarında dediğiniz şekilde sürüş yapmamı sağlaması yeterli olur benim için.
Dediğim gibi soğuktan ne kadar etkilendiğinize bağlı. Norveç'e ilk geldiğim yıl ağustos ayında millet denize girerken ben üst üste kazak giyip üzerine şişme kaz tüyü mont gidiyordum millette bana delilidir herhalde diye bakıyordu 🤣
Konuya dönecek olursak orta kalite bir softshell mont içlik vs giydiğinizde bahsettiğiniz derecede sizi gayet iyi şekilde koruyacaktır.
Gore hangi modeli? C3 GTX benzettim ama tam emin olamadımHaziran ayında Amsterdam'da bulunduğumda ben de benzer şeyler yaşamıştımÖzellikle akşamları, küçücük çocuklar şort tshirt dolaşırken, yanıma aldığım her şeyi kat kat giymiştim üzerime üşümemek için 🙈
İlanınızdaki fotoğraftan çok net anlayamadım fakat sizin ceketinizin, benim paylaştığım fotoğraftaki üründen daha kalın bir ceket olduğunu düşünüyorum. Benim paylaştığım fotoğraftaki ürün, yağmur ve rüzgar geçirmez bir ceket. Benzer kalınlıkta ve işlevsellikte olabilirler mi?
273167 dosyayı görüntüle
Gore hangi modeli? C3 GTX benzettim ama tam emin olamadım
Evet kullanıyorum şahsen. Yağmur için harika 30 bin mm yağmur geçirmez ama malesef soğuk havalarda yani eksi derecelerde sıcak tutmaz. Gore nin C3 Windstopper modeli senin işini görür.Evet C3 GTX. Biliyor musunuz bu yağmurluğu?
Bu ürün benim elimde şu an zaten. Denk gelince, mevsim geçişlerinde yağmur ve rüzgardan korunmak için aldım. Daha soğuk havalar için de kıyafet bakıyorum bir taraftan. Sizin ilanınızdaki ürün aradığım şey mi çok emin olamıyorum, bu işlerin acemisi olduğum içinEvet kullanıyorum şahsen. Yağmur için harika 30 bin mm yağmur geçirmez ama malesef soğuk havalarda yani eksi derecelerde sıcak tutmaz. Gore nin C3 Windstopper modeli senin işini görür.
Benim ilanımdakini alırsınız yada almazsınız önemi yok, ama soğuk havalarda kullanacağım diyorsanız softshell bir mont almanız gerekli, bunun için almışken yağmurlukta yaptığınız gibi iyisini alın emin olun pişman olmazsınız.Bu ürün benim elimde şu an zaten. Denk gelince, mevsim geçişlerinde yağmur ve rüzgardan korunmak için aldım. Daha soğuk havalar için de kıyafet bakıyorum bir taraftan. Sizin ilanınızdaki ürün aradığım şey mi çok emin olamıyorum, bu işlerin acemisi olduğum içinBiraz da yol göstericiye ihtiyacım var galiba 😊
Tayt ilanınızı da gördüm bu arada. Bedeni(ben L giyiyorum) ve kısa model olması(kış şartlarına ne kadar uyar bilmiyorum) kafamı karıştırdı. L bendeler için uygun olduğunu belirtmişsiniz gerçi ama.