Aslinda gozlemecileri gectikten sonra uvezliden eski iatanbul yoluna girseniz o hayvani rampalar yok hatta yok neyse bende silede ikamet ediyorum insallah bir gun karsilasiriz
Bi kaç part da okuyabildim ilk okuduğumda hızlı geçtim hızlı okuma tekniklerini kullanarak ama bu emeğe hızlı okuma kursunda kazandığım yetenekleri kullanmak büyük saygısızlık olur hesabı her kelimesini sembolünü büyük bir dikkat ve özenle şeyettim. HElaL OlSun ? 10 numara bir tur mükemmel anlatım.
@Cihanbayram
Hocam ben bisey anlamadim bu verdigin linkten yav goggle haritalardan tarif ettigin yolu atman mumkun mu ? Birde oralar sirf dag bayir , nasil duz yol oluyor ?
Güzel tur olmuş abi ayağınıza sağlık. Biz de aynı gün Şile Yolu üzerinden Riva'ya geçtik. Ömerli'de Hakmar'ın orada durmuşsunuz, biz oranın ilerisinden sola dönerek devam ettik. Yokuşu çıkarken sanırım birinizi gördük, saat 12 civarı Ömerli'ye gelmeden önceki rampadaydık, orada biz tepe noktadaydık, biraz durup devam ettik.
@Cihanbayram
Cihan hocam sağolun rota tavsiyesi için, ama sizin ilk linteki rota ile bizim rota arasında 100 m yükselti farkı var, o kadar fark eder mi o 100 m. bilemiyorum. 2. linkteki rotayı ise heralde helikopterle falan yaptınız, biraz üçkağıt var gibi geldi bana onda, ya da bende bir hata var
Üvezli yol ayrımında köprünün üstünde maryocuma yolu gösterip "eski Şile yolu, istersen burdan gidelim" dedim, ama Paşaköy'de dağ yoluna girip de boz ayılarla karşılaşan maryom, "de get bildiğimiz yoldan sürek" dedi, haklı olarak
Merhabalar iyi aksamlar valla birinci rotayi cumhur bey istedi diye attim o alternatif bizim buradaki arac suruculeri eglenmeye gelip alkolu kacirinca yeriliyi hastanelik yabanciyi hemen oracik da olduruyorlar birinci roya umraniyeden baslayip tasdelen resadiye cumhuriyet fener huseyinli sahilkoy sofulardan yesil vadi sile olarak kullaniyorum ikici rotayi da yaptim ama tamamen stravanin hatasi uvezliden yesilvadi eski istanbul yoluna girdinmi gayet tempolu bir sekilde antremana cikiyorum 20 km avarajla hedefim 25 km avaraj insallah bir dahakine geldiginizde daha cok yardimin dokunur emeginize pedaliniza salik
@Cihanbayram @Cihanbayram dün geldim yine Şile'ye ama bu sefer arabayla; geçen hafta 8 saatte heryerimizden ter damlayarak aldığımız yolu bu sefer klimayı kökleyerek arabayla yarım saatte aldım ve içimin yağları eridi. İntikamımı aldım senden Şileeeeeeeeee!!! ?
Senin rotayı bir de senle yapalım hocam, rota konusunda kendime güvenim hiç kalmadı ?
Maryocum hazırlan, Şile'ye bu sefer arkadan dolanarak girecezzzz!! ?
Çok güzel bir tur gerçekleştirmişsiniz. Bizde 20-24 Haziran 2019 tarihleri arasında Şile'ye kamlı tur gerçekleştirdik. Onuda uygun bir zamanda bu sayfada paylaşırım. Yazınızda güzel. Ayaklarınıza sağlık.
@recep24ank
Eyvallah Recepcim.
Turumuzun özeti olan bir sarkiyi paylasayim bari. Benden tum örseleniklere, sol yanina bim Le colasi sicrayanlara ve Adana kamyoncular Derneğinin sevgili çaycisi Fikri abime gelsin . @Devenez ce que Muratcim rampalar padişahinsa tarlalar bizimdir keh keh