Scudo Sports

varmı böyle streetçiler,flatland çılar(adana)

Scudo
FAzla söze gerek Yok Tebrik ediyorum hepinizi Çok iyisiniz.!

çok başarılı ve güzel fotoraflar tebrik ederim hehal olsun birde specialized fuse two kaç kilodur acaba?

@rane

konu çok eski diğer nikimle yazmışım ama hatıramıorum :) kardeş o maşadaki alewide ben yaptım basit sende yapıp yapıştırırsan öle olur :) hepinizin çok iyi olmasını dilerim...

Tek dileğin tr deki bmxi iyi süren her kezin pro olması avrupaya açışlması :) sağlıcakla

ya fotoları koyan arkads sen kmsn :S bn tanıyomuym sni gitmişn en eski fotoları koymusun :S:S adana da 10 tane mirraco oldu sen mongoose den bahsedion 2 tanede fuse S:S

arkadaşlar sizi tebrik ediyorum gerçekten iyi bony yapıyosunuz ama o kutuların filan yanından değilde üstünden atlasaydınız daha iyi olucakmış;)

İlk fotoğrafa çok şaştım o kadar çok bmx cinin olduğunu tahmin edemiyordum.

Fotolar gerçekten çok güzel . Elinize ayaklarınıza sağlık .

Bravo abicim,çok güzel hareketler yapıyorsunuz...Sizi kutluyorum başarılarınızın devamını diliyorum.

@by_fatih

canım arkadaşım orada kutuların yanından değil üstünden atlıyoruz bizde hile hurda olmaz her ne kadar inanıyorsanda senin inancına kalmış ...
Sana şunuda söylüyorum sen oradan düz olarak bile atlayamazsın...bu sözüde küçümseyip çamur attığın için sölüyorum :) aralığı 3 mtr atla istersen :) başarılar

@misti

canım kardeşim o zaman birde video koyda gorelım atladığını, benım vıdeo en kısa surede gelıyo:D

@by_fatih

by_fatih e katılıyorum engelın solundan atladığınız her halınden bellı.
Tmm doğru gzl bunny çekiosunuz ama bu engel konusunda forum sakinlerini kandırmayın lütfen eğer engelin üstünden atlayamıyosanız bunu insanları kandırarak yapmak değilde, gerçek çabalarınızla yapmaya çalışın lütfen..

• Beğen
Tepkiler: by_fatih
bencede yanından bunny çekil miş eğer bizi yalancı çıkarmak istiyosanın önden yada arkadan fotoğraf çekersiniz

• Beğen
Tepkiler: by_fatih
Ayrıca ben size yapamazsınız atlayamazsınız vs. gibi şeyler söylemedim, sadece yanından atlamışsınız dedim ki buda fotolarda gayet açık ve net.Hatta o 3 metre dediğin yerden engelle olan uzaklığın ortalama 1.5 - 2 metre.
saygılar;)

bonyler gerçekden güzel ama engeller dkkatlice bakınca yandan atlamış gibi duruyor ama bilmiyorum kimsenin adına bişey solemek istemem sonuçda ben orda deildim sadece resimde görünen resimi 90 dereceden çekmişiniz 45 derece olsa net anlaşılabilirdi saygılar pedal dostları....

Geri