Scudo Sports

Van Gölü Çevresi Bisiklet Turu Başlıyor

pedalterapi

Daimi Üye
Tepki
1.136
İsim
erhan erdem
Bisiklet
Carraro
Merhaba arkadaşlar bayram öncesi D915 Bayburt - Of - Trabzon turunun tozu hala ayağımızdayken hızımızı alamadık ve bu hafta Cuma günü (30,07,2021) yola çıkıyoruz. Hedefimiz Tatvan'dan başlayarak Van gölü'nü sağımıza alarak önce kuzey sonra doğu sonra güney istikametinde yeniden Tatvan'a ulaşmak. Yakın tarihlerde festival de var ona da katılmak istedik ama malesef ön kayıt listesinde ismimiz yayınlanmadı hem tarihlerimiz de tam uyuşmuyordu.

Rota üzerinde tavsiyesi olan ikram edecek çayı çorbası olanlar varsa buradan ya da instagram ""pedal_terapi"" hesabından yazabilirler :)

Tur dönüşü hem D915 hem de Van gölü turunun ayrıntılı makalesi bol fotoğraflı sizleri bekliyor olacak :)

Herkese çok selamlar :)

Scudo
yolunuz açık olsun , heyecanla merakla bekliyorum :)

Çevresi kaç km merak ettim

• Beğen
Tepkiler: pedalterapi
Gevaş Tatvan yolu Reşadiye ile Tatvan a 8 10 km kalana kadar olan kısımda su ve tesis yok bilgin olsun ve 2 sert ve uzun rampa var ona göre tedarikli olun bu aralar gündüz ve güneş altı çok sıcak aşırı su kaybı olacaktır

• Beğen
Tepkiler: hasanben
@pedalterapi merhaba,

Sanırım bir ya da 2 gün farkla ardınızda olacağım. 1 Ağustos'ta Kemaliye Taş Yolu'nda pedallayıp 3 Ağustos'ta Van-Tatvan etabıyla Van Gölü turuma başlayacağım. Devamında da Karadeniz'in yüksekleri ve D915... :)

Sizlere şimdiden kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

Her türlü yorumunuzu iletebilirsiniz.

Selamlar

five

@pedalterapi merhaba,

Sanırım bir ya da 2 gün farkla ardınızda olacağım. 1 Ağustos'ta Kemaliye Taş Yolu'nda pedallayıp 3 Ağustos'ta Van-Tatvan etabıyla Van Gölü turuma başlayacağım. Devamında da Karadeniz'in yüksekleri ve D915... :)

Sizlere şimdiden kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

Her türlü yorumunuzu iletebilirsiniz.

Selamlar

five
Murat abi merhaba.
Tur yazılarınızı defalarca okudum ve takip ettim. Sizinle tanışmayı gerçekten çok isterim. Umarım denk geliriz. D915 ile ilgili deneyimlerimi paylaşabilirim.

Murat abi merhaba.
Tur yazılarınızı defalarca okudum ve takip ettim. Sizinle tanışmayı gerçekten çok isterim. Umarım denk geliriz. D915 ile ilgili deneyimlerimi paylaşabilirim.

Çok teşekkür ederim güzel sözlerin için. Kısmet olursa bir araya geliriz. Hele yolda olursa ne kadar güzel olur...
Rotanız nasıl olacak ? Özellikle görmeyi planladığımız yerler var mı ? Belki ben de göreme ekleyebilirim uygun olursa.

Benim listemde Nemrut Kalderası, Ahlat Elvuklu Mezarlığı, Aygır Gölü, Şeytan Köprüsü ve Muradiye Şelalesi var. Gerisi zamana bağlı. Göl turu sonrası da Karabet tırmanışı. Ardından Karadeniz 'e. İlk hedef Zirkale ve sonrasında D915...

Tekrar kazasız ve keyifli bir tur dilerim.

Selamlar

five(Murat)

Geri