Scudo Sports

Van Dessel Rivet

Scudo
Hayırlı olsun Güney abicim.. Gerçekten harika bir seçim yaptın.. Tam senlik :)
Canlı olarak yollarda göremedim ama toplanırken bile fotoğraftakilerden çok daha güzel görünüyordu..

• Beğen
Tepkiler: Güney Tuncer
Yeni bisikletiniz hayırlı olsun. Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin. Yarışlardada başarılar.

Birde 90 km/s yapmışsınız :) Çok iyi. Ben yol bisikleti ile maksimum ancak 55 km/s yaptım. Dağ bisikleti ile bile 70 lere yaklaşabildiğimi düşününce can sıkıcı bir durum. Birde bu dağ bisikleti 19.5 kilo FS olunca dahada sıkıcı bir durum.

Gerçi CICLO marka km saat biraz garip davranıyor. Anlık km/s göstergesi her zaman menüdeki değerinden yüksek oluyor. Ben menüden baktım. Ama anlık göstergede bunun bir kaç değer fazlasını gösterebiliyor.

• Beğen
Renk uyumu mükemmel...Özellikle ön ve arka çataldaki kırmızı renkler güzel bir uyum sağlamış, pedalda bu uyumu iyice sağlamlaştırmış.
Allah kazasız ve çiziksiz:))) kullanmak nasip etsin.

• Beğen
gezerken ne buldum

(link)

cyclingnews e cıktıysa kalıte kallavı fıyat na'cüzzi:D

@Bülent ÖZER

Valla öyle çık işin içinden, çok pahalılar cidden. Tubulardaki tek korkum lastik patlaması ve tabi kaldır at yeninisi al :) Ben yine şansımı clincher ile deneyeceğim, belki hesaplı az kullanılmış bişeyler bulabilirim olmadı tubular artık.

@burgazz

Bu yorumları almadan önce okumuştum evet. Dikkat edersen özellikle esnemezlik olarak çok başarılı olduğundan bahsediliyor. Son birkaç gündür test ediyorum cidden de öyle.

@ibrahim26

1 de 20 fln dediğini varsayarsak;) 2 de 40 - 3 de 60 :p Bisiklet 20 vites galiba (arka oto.da 10 yazıyor) 20 x 20 den hesapla işte. O kadar gider:D:D:D

hayırlı olsun, allah nazardan saklasın , altında eskisin inşallah:D

birde şu gidonu düzelttirip alt kısmı teraziye alırsan iyi olur çok yukarıda kalmış 8/10derece kadar daha aşağı yuvarlanması lazım:in:

• Beğen
Süper bişeymiş. Güle güle kullanın. Campy, Fsa, Dura ace üçlemesi de daha bir renk katmış

• Beğen
@ERDOGANKESGIN

iyi dileklerin çok sağolasın. Gidonun ben de farkındayım ama dediğin gibi ayarlayınca pek rahat edememiştim. Mesela aşağıdaki linkte aynı gidondan var ve dediğin şekilde ayarlı ama üst kısmının eğimine bakar mısın, biraz fazla agresif. Aslında bu pozisyon ayakta sürüşler için iyi ama otutarak sürüşlerde bana biraz rahatsızlık veriyor.

(link)

Nasil da gozumden kacmis bu bebek, ben kotuyum diye bagiriyor:D
Bundan sonra seni tutabilene askolsun...

• Beğen
Geri