Scudo Sports

VAN-Akdamar Adası Gezisi- 20 Nisan(İlk Paylaşım)

Harika kareler paylaşım için sonsuz teşekkürler.. geziye katılan bütün arkadaşların ayağına sağlık. gezilerinizin devamını diliyorum.. hoşçakalın efmm..

• Beğen
Tepkiler: Barış Pekel
Scudo
resimler süper (son kareyi göremeden kaldırmışsınız ama olsun karnımda acıkmıştı zati ) anlatım 10 numara gezide bulunan arkadaşlara resimleri çekip ve yayınlayan arkadaşa ayrıca teşekkürler.. Kalın selametle..

ne güzel fotoğraflar bunlardağdaki kar sıcaklığımıza merhem oldu resmen içim ferahladı
teşekkürler

evet bende başta belirtilen ,mitoz bölünme sonucu olarak tabir edilen 5 . kişiyi oluşturuyorum.burda tur alanlarımız harika etrafımızda gezilcek ve görülcek yerler çok ,zaten niyetimiz van gölü etrafını 3 günde dolaşmak,grubumuz taş gibi zaten bana mısın demiyorlar.
burdan ayrıyeten candede abimize çok teşekkür ediyorum.geçen gün olağanüstü bir şekilde karşılasştık, aynı forumda yazışmamıza rağmen yüzyüze hiç görüşmemiştik zaten nasıl görüşelim kendisi kapadokyada ikamet ediyor.tabi buraya gelip bizden önce vangölü etrafını dolaşması ve nemruta bisikletle çıkması bizi utandırdı ama giderken bize manevi bir güç bıraktı azmimiz dahada şahlandı diyebilirim.kendisi çok harika bir nsan (sizlerden daha iyi olmasın) sabahın 5:30 unda karşılaşmamız tesadüf olmasa gerek ,misafir ettiğimiz 2 günde bizlere yarım kalan bisiklet aşısının sonuncunu vurdu burdan çok çok selamlar sağlıcakla kalın.

canavarın resmi işte burada:D
(link)
şaka biryana çok güzel gezi olmuş.artos dağı çok güzel...

Geri