merhabalar. sanırım Rockbros marka kullanmıştınız. forum yazıları eski ama yine de şansımı denemek istedim. ürünü hala kullanıyor musunuz? bir sıkıntı oldu mu sonradan? bana 2li ya da 3lü bir alet lazım. teşekkürler@pehlivan_m
Hocam mahcup oldum.Hiç sorma.Marmaris'e gitmek nasip olmadı.Ancak yine de rekorumuzu 65 km ile kırdık;bisiklet sağlam.![]()
selam. pişman olacağınız bir durumla karşılaşmamışsınızdır umarım?@pehlivan_m
Benim kullandığım taşıyıcıdaki en önemli soru işareti Çin malı olmasıydı.Kendimdeki bu önyargıyı kırdığımı düşünüyorum.Şu ana kadar problem çıkarmadı.
merhabalar.. yorum yazdığınız zamandan şimdiye dek geçen süreci nasıl yorumlarsınız? Rassine tavsiye eder misiniz? teşekkürlerAz önce 1 tane daha Rassine aldım tek bisiklet için. Şu an 2 tane Rassine taşıyıcım oldu. 2 bisiklet için tek taşıyıcı alsam hem daha pahalı olacaktı hem daha fazla yer kaplayacaktı. Ayrıca tek bisiklet taşımam gerektiğinde 1 tanesini kullanabileceğim. Herkese tavsiye ederim, çok kaliteli ürün. Kullanmadığınız zamanlar mutlaka çantasında saklayın.
Merhaba, gayet memnunum. Ortalama 3 ile 5 saat kadar süren 3 farklı şehir seyahatim oldu ve sorun yaşamadım. Montaj esnasında ön maşayı kilitlemeye yarayan mil kırıldı 1 kez ve sadece mil satıldığı için de yeni mil aldım.selam. pişman olacağınız bir durumla karşılaşmamışsınızdır umarım?
merhabalar.. yorum yazdığınız zamandan şimdiye dek geçen süreci nasıl yorumlarsınız? Rassine tavsiye eder misiniz? teşekkürler
Yeni gördüm alıntı yaptığınızı, bundan dolayı geç cevap veriyorum. Kusuruma bakmayın. Kullandığım dönemde sıkıntılı bir durum olmadı,ancak uzun süreden beridir de kullanmıyorum. Sorun çıkarır mı çıkarmaz mı bir fikrim yok.merhabalar. sanırım Rockbros marka kullanmıştınız. forum yazıları eski ama yine de şansımı denemek istedim. ürünü hala kullanıyor musunuz? bir sıkıntı oldu mu sonradan? bana 2li ya da 3lü bir alet lazım. teşekkürler