Scudo Sports

İnceleme Vakumlu Araç Üstü Bisiklet Taşıyıcı

Bu yaz şehirler arası kullandım çok memnunum.Benim kullandığım marka Rassine.Tavsiye ederim.

Scudo
Merhaba
Bu ürünü kullananlar yorumlayabilir mi; vakumların araç yüzeyinde, boyada herhangi bir deformasyona, çizik yada matlaşmalara sebep oluyor mu? Ayrıca raylı sistemlerde bağlantı noktası aracın kapı üstü kirişlere denk geliyor. Bunda ise direk tavanın orta kısmında. Sizce rüzgarın bisikletleri sallaması araç tavanına zarar verebilir mi?

@gezerfen
Tenekeden bozma Renault Laguna kullanıyorum.Ona bile zarar vermiyorsa hiçbir araca vermez.

Hiçbir sıkıntı çıkarmıyor.Gönül rahatlığı ile alabilirsiniz.

Sea sucker çok pahalı. Rassine de yine ucuz değil. Uğur bisiklette tek bisiklet için olanı 1000 TL. Arka koltuğu yatırıp içerde taşımaya devam. ??

geçen hafta gruptan bi abimiz aldı. iki adet 900 tl ikinci el. edirne yarışına gitti geldi. çok memnun kaldı.

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim vakumlu bisiklet taşıyıcı arıyorum ikinci el bulabileceğim bir yer var mıdır sıfırı malum çok pahalı

Az önce 1 tane daha Rassine aldım tek bisiklet için. Şu an 2 tane Rassine taşıyıcım oldu. 2 bisiklet için tek taşıyıcı alsam hem daha pahalı olacaktı hem daha fazla yer kaplayacaktı. Ayrıca tek bisiklet taşımam gerektiğinde 1 tanesini kullanabileceğim. Herkese tavsiye ederim, çok kaliteli ürün. Kullanmadığınız zamanlar mutlaka çantasında saklayın.

@pehlivan_m
Hocam mahcup oldum.Hiç sorma.Marmaris'e gitmek nasip olmadı.Ancak yine de rekorumuzu 65 km ile kırdık;bisiklet sağlam.:D
merhabalar. sanırım Rockbros marka kullanmıştınız. forum yazıları eski ama yine de şansımı denemek istedim. ürünü hala kullanıyor musunuz? bir sıkıntı oldu mu sonradan? bana 2li ya da 3lü bir alet lazım. teşekkürler

@pehlivan_m
Benim kullandığım taşıyıcıdaki en önemli soru işareti Çin malı olmasıydı.Kendimdeki bu önyargıyı kırdığımı düşünüyorum.Şu ana kadar problem çıkarmadı.
selam. pişman olacağınız bir durumla karşılaşmamışsınızdır umarım?
Az önce 1 tane daha Rassine aldım tek bisiklet için. Şu an 2 tane Rassine taşıyıcım oldu. 2 bisiklet için tek taşıyıcı alsam hem daha pahalı olacaktı hem daha fazla yer kaplayacaktı. Ayrıca tek bisiklet taşımam gerektiğinde 1 tanesini kullanabileceğim. Herkese tavsiye ederim, çok kaliteli ürün. Kullanmadığınız zamanlar mutlaka çantasında saklayın.
merhabalar.. yorum yazdığınız zamandan şimdiye dek geçen süreci nasıl yorumlarsınız? Rassine tavsiye eder misiniz? teşekkürler

selam. pişman olacağınız bir durumla karşılaşmamışsınızdır umarım?

merhabalar.. yorum yazdığınız zamandan şimdiye dek geçen süreci nasıl yorumlarsınız? Rassine tavsiye eder misiniz? teşekkürler
Merhaba, gayet memnunum. Ortalama 3 ile 5 saat kadar süren 3 farklı şehir seyahatim oldu ve sorun yaşamadım. Montaj esnasında ön maşayı kilitlemeye yarayan mil kırıldı 1 kez ve sadece mil satıldığı için de yeni mil aldım.

• Beğen
Tepkiler: bisikletlekal
merhabalar. sanırım Rockbros marka kullanmıştınız. forum yazıları eski ama yine de şansımı denemek istedim. ürünü hala kullanıyor musunuz? bir sıkıntı oldu mu sonradan? bana 2li ya da 3lü bir alet lazım. teşekkürler
Yeni gördüm alıntı yaptığınızı, bundan dolayı geç cevap veriyorum. Kusuruma bakmayın. Kullandığım dönemde sıkıntılı bir durum olmadı,ancak uzun süreden beridir de kullanmıyorum. Sorun çıkarır mı çıkarmaz mı bir fikrim yok.

Geri