Scudo Sports

V İ D E O : Son Kamplı Beyşehir gezisi ve Kampta Teneke kebabı.

Scudo
Abi harkulade bir gezi ve her zamanki gibi mükemmel bir anlatım

özellikle ikinci video çok güzeldi.

Çok hoş olmuş Mesut Abi; paylaşımın için ve en önemlisi ekip organizatörlüğün için teşekkürler. Geziyi renklendiren arkadaşlara da çok teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: smh42
mesut dostum sen ordan kebap muhabbet turlarına devam ederken bende istanbuldan baklava turlarının ilkini 20 haziran pazar günü açıyorum

Videoyu kim çektiyse çok güldürdü beni
Ne o öyle ikide bir tavuğun etrafında dönüyor kendimi kızılderili sahnesinde hissettim:)

paylaşım için teşekkürlerr abi türk filmi tadında olmuş haa :) en kısa zamanda deniyorum ...

harikasınız başka bir şey demeye gerek yok sanırım...

• Beğen
Tepkiler: AHMTB
ağzınızın tadını biliyosunuz gerçekten, afiyet olsun, iyi pedallamalar

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

Üstad, kebap ile baklava ne de güzel bir ekip olurdu, ne de yaman bir ikili olurdu... :)

Şimdiden size de afiyet olsun. Bu dünyanın tadı böyle çıkar. Kebapsız baklavasız pedallar nasıl dönsün.. :)

• Beğen
@42FY

Kızılderili adetlerini bildiğine göre sende de kızılderililik var herhal.. :D

@KAMİL TABAK

Üstad kebabı bekliyorsanız beklemeyin. Lütfen buyurun birlikte olsun, zira kebabı bekletmek günahtır derler. :p :)

• Beğen
Tepkiler: Kamil Tabak
@Mesut Girgiç

Valla ben hem kebabı bekliyorum :), hemide yapılışının videosunu :in:

• Beğen
Way way waaayyyy... Süppperr bi tur olmuş :in: . Zaten, Ahmet Yıldırım'ın aşçılığı ve Mesut abinin organizasyonu oldu mu koşa koşa gidecen; ya da, bisikletinle de gidebilirsin :D
Fotoğraflar yine kartpostal gibi, de, bu sefer videoya bayıldım. Görüntülerle müzik bayağı bi eğlenceli olmuş. Bayram'ın hareketlerine de acayip uymuş. Montajlamada, bi film yönetmeninin parmağı varmış gibi sanki. Ahmet Yıldırım'ın pişirdiği "cingen" tavuğunun ardından görüntüsü gelen canlı tavuk resmi, sonra pişen tavuğunki ve sonra yine canlı tavuğunki, vs, bayağı eğlenceli ve de acıklı bi anlatım olmuş :p
Bi ara Ahmet ile Semih'i de gördüm hareket halindeyken; yine en öndeler. Bi uçağın, kalkıştan hemen önceki hızına ulaşmışlar ama, besbelli ki bu hız onları kesmemiş yine :rolleyes: ;)
Pedallarınıza sağlık, afiyet bal şeker olsun cingen tavuğu hepinize

• Beğen
@Mesut Girgiç

Kızılderili adetlerinden çok kızılderililerinin özlü sözlerini çok iyi bilirim.
Kızılderililerini aslının nerden geldiğine dair 40 yıl araştırma yapan Ethel Steawert,belgelerle kızılderililerin Türk soyundan geldiğini ispatlamıştır,DNA testlerinde de kızılderililerin Türk asıllı oldukları anlaşılmıştır.

Hayatın içine doğru yürüdüğünde ,büyük bir uçurumun başına geleceksin.Atla!Sandığın kadar geniş değildir...

Geri