Scudo Sports

V frenli bisikletler Stelvio'da yasaklandı!

sccetin

SCC
Yönetici
Tepki
5.716
İsim
Serhat C
WhatsApp Image 2022-04-01 at 11.27.38.jpeg

Band of Climbers hesabının duyurduğu habere göre bu sabahtan itibaren v frenli bisikletlerin Stelvio'ya çıkıp inmesi yasaklandı ve sadece disk frenli bisikletlere izin verileceği bildirildi.

Tırmanışların başlarındaki "v fren bekçileri" disk freni olmayan bisikletlilere anında müdahale edecekmiş. Ayrıca, yerel yönetimden saati 15 Euro'dan disk frenli bisiklet kiralanabileceği bilgisi de paylaşılmış.

Kaynak:
:)

Scudo
Bu sözüm ona avrupa medeniyeti V frene ırkçılık yapıyor. Ne demek V freni yasaklamak. Bunlar zaten Vefrenfobicilik yapar, bunların tarihi ırkçılıkla doludur. Bunlarrr. Eyy avrupa V fren yalnız değildir. Şaka ya şaka bütün V frenler beter olsun.

V frenime dokunma.
V frenliler yalnız değildir. Mesela ben.
Hem inmek yasak olsun, çıkmak niye yasak?

Eeeeyy İtalya. Biz sizin disk fren lobisiyle kapalı kapılar ardında yaptığınız anlaşmaları da biliyoruz. Haddini bil haddini.

Biliyorsunuz bu V frenliler dış mihrak faiz lobisi zaten hep.

Hadi ordan... Nibali abim kaç kere indi buradan V frenleriyle yardıra yardıra..

Stelvio haddini bilsin, gerekirse benim milletim v frenlerini alır derebaşına gitmesini de bilir!!! Bu da böyle biline!

Bu ne densizlik... Arka tekerime su şisesi sokup inemeyeceksem ne anlamı kaldı?

Disk frenin çevreye etkilerinin bu denli negatif olduğu dünyamızda sürdürülebilir v frenlere bu düşmanlığı hazmedemiyorum..
how dare you disk fren lobisi..

Boş verin şu küstah ve kendini beğenmiş mafya diyarını...
Gelin Bursa'ya iki kere Uludağ'a tırmanıp inersek asla unutamayacağınız bir deneyim olur...;):):huhuu::koptum:

Geri