Sercan Sözer
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 391
- İsim
- Sercan S.
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- b'Twin
- Bisiklet türü
- Katlanır
Arkadaslar bendede bu fren ayagı 1 tanesi iyi sıkıyor 1 tanesi sıkmıyor dediler altta vida var onu döndür olur önu galiba fazla dondurdum çıt diye ses geldi vida boşa dönmeye basladı ne yapabılırım bu sefer janta yapıştı
Ya nasıl bahsedeyım bu altıdakı vıdayı sıkarken gergınlıgı ayarlamak ıcın dondurdum çıt yaptı ondan sonra vıdayı cıkardım taktım boş döndü gerginliği ayarlıyamıyorum ve janta yapıstı pabuclar bayagı surtunuyor acıkcasıYay gerginliği ayar vidasından (en alttaki) mı bahsediyorsunuz? Eğer öyleyse, yay vidadan kurtulmuştur. Görebiliyorsanız yerine oturtun. Olmazsa gidin bir bisikletçiye iki dakika takıversin.
En kolayı bisikletçiye gidip düzelttirmek. Önceki üyenin dediği gibi yay atmış olabilir. Çok zorladıysanız belki vida da bozulma olmuş olabilir. Bu arada doğru yere ulaşmak bu kadar kolay işte 😉.Ya nasıl bahsedeyım bu altıdakı vıdayı sıkarken gergınlıgı ayarlamak ıcın dondurdum çıt yaptı ondan sonra vıdayı cıkardım taktım boş döndü gerginliği ayarlıyamıyorum ve janta yapıstı pabuclar bayagı surtunuyor acıkcası
Islandığında frenlerin hepsi bir miktar ses yapar. Temizleyip, kurulayıp tekrar deneyin derim.Abilerim kardeşlerim herkese iyi günler v frenli bir yol bisikleti kullanıyorum arka frenden dandik balata kullanan araba freni gibi ses çıkıyor problem nedir ve çözümü denir şimdiden teşekkür ederim
Teşekkür ederim öneriniz için deneyip sonucu yazacağımIslandığında frenlerin hepsi bir miktar ses yapar. Temizleyip, kurulayıp tekrar deneyin derim.
Düzeldiler teşekkür ederim tekrardanIslandığında frenlerin hepsi bir miktar ses yapar. Temizleyip, kurulayıp tekrar deneyin derim.
Önemli değil. Yardımım olduysa ne mutlu bana.😊Düzeldiler teşekkür ederim tekrardan