Scudo Sports

V fren yerleri nasıl sökülür?

NightRider

Forum Demirbaşı
Tepki
119
İsim
Süleyman Özgün
Bisiklet
Lapierre
283499835bz1.jpg V frenli bisikletimi hidrolik frene geçirmeyi düşünüyorum. ama frenleri sökünce bu çubuklar görüntüyü bozuyor. bunlar nasıl sökülür?

Scudo
Oraya kaynaklanmış mı?

hiç bilmiyorum. Bazı disk frenli bisikletlerde çubuk yok orda kapak var bende öyle düşünüyorum

@suleymanozgun33 %99 ihtimalle oralar maşaya kaynaklıdır.Tek bir seçenek var işinin ehli bir sanayi ustasına 'Risk Alarak' kestireceksiniz.Belki de çok zararlı bir işlem olabilir,daha önce bu durumla karşılaşanlar varsa size yardımcı olurlar umarım.

maşa zoom zaten. suntour a geçmeyi düşünüyorum maşa sıkıntı değil. kadrodaki yerler çıksın yeter.

Onlar oraya kaynaklı hocam. Kestirince de yine kötü bir görüntü olacak ki. Hadi diyelim kesen usta iyi kesti ancak kaynak izleri ve de delikler kalacak. Birde boyasız şekilde. Hiç dokunmamak en iyisi hocam.

• Beğen
Tepkiler: NightRider
mossonun bi bisikletinde deliklerinde kapaklar vardı bu çubuklar yoktu. Bakalım.

dikişli kaynak bu düzgünce yapılırsa olabilir ama şöyle ki gücünü içeriden alıyorsa bu pivotlar maşa da gider bizler v fren pivotu ararken başkaları bunlardan kurtulmak istiyor :) dünya hali

yani sökebilme ihtimali var o zaman

onları ingiliz anatarı ile sökebilisin ama bazıları sökülmüyor

Frenleri sokunce fotograf atarim.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eğer kaynaklı ile hiç kestirmeyin berbat olur pişman olursunuz ileride kadroyu satacak olduğunuzu düşünelim alan kişide v fren kullanmayacak olsa bile aaa iyi yapmışsın demeyecek ve kadro elinde kalacak. Ben onları izolasyon lastikleri var kablolara sarılıyor ısıtarak on numara oluyor onunla kaplayabilirsin. Yada varsın dursun dert etme o şekilde çok kullanan var. Şahsen bende olsam kullanırdım

Yok zaten kestirmeyecegim.bazi diskli modellerde çubuğun üstünde kapak var icine kum vs. girmesin diye. Onlardan nerde bulabilirim?

@suleymanozgun33
Onları bisikletçi bedava verir. Genelde elinde olanlar veriyor

Burda mahalle bisikletcileri var bulunmaz buralarda. Internette satilan yer varmidir?

@suleymanozgun33
O şekilde satılan yer görmedim. En kötü ihtimalle telefon açıp sorun varsa ve kargo karşılarsanız gönderirler. İzmir dekileri yada ankara erdoğanları arayın mesela

• Beğen
Tepkiler: NightRider
Tesekkurler

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160505/6757dd69e3abe65edda52ca3b4a1472b.jpg arkadaslar bu cubuklar sokuluyor galiba

@suleymanozgun33
Fotolardan gordugum kadariyla cikiyor gibi gorunuyor ama masanin biraz çıkıntısı olacak yine.

Geri