bende de wildfire var. xct aldım 2 ay önce dünya varmış.
amortisörün tadını aldım yakın zamanda sabit maşaya geçmeyi düşünüyorum hatta öyle diyim. şehir içindeyseniz düz maşaya geçin bence. xct ile sürekli pedal çevirirken özellikle depara kalkarken gücümü boşa harcadığımı hissediyorum. sabit maşa candır ya.
he bide zoom yağlanmaz. bakımı da yapılmaz. 500ml lik sprey gresin yarısını zoom a harcadım daha da kötü oldu. kurtulun derim.
benim bisiklette zoom maşa var bisiklet mtb şimdi düz maşa alsam görüntü olarak durmuyacak kitlemeli maşa alsam aynı düz maşa gibi olurmu artıları eksileri nelerdir? ,bu bu arada mtb'ye düz maşa takılırmı ??
Mtb'ye düz maşa takılırmı bilgim yok ama biraz garip kaçacağını tahmin edebiliyorum.Eğer kitlenir maşa alırsanda düz maşa kadar olmasada fayda sağlıyor fakat oldukça ağır oluyor başlangic seviyesinde
Neden olmaz gibi bir düşünceye sahipsiniz? Ben kitli maşadan düz maşaya geçeceğim sipariş verdim. zaten kitliden başka hiç bir pozisyonda kullanmıyorum. üstüne üstlük kitli olsa bile halen bir miktar esnemekte ve gene size güç kaybettirmekte. amacınıza göre seçmelisiniz.
Ben bu maşayı satın aldım. Bisikletim mosso wildfire 3.29.
düşünen varsa elimde düz maşa mevcut 100 lük amortisör yüksekliğindedir mosso maşalar A-C yüksekliği 41.5 cm iken bu maşanın A-C yüksekliği 44.5 cm dir (link)
(link)
29 lık bisiklet için seçeneklerim çok azdı. ve fiyatlar mossonun aksine çok uçuyordu. zaten bisikletim mosso ve ölçüleri tam MOSSO Aluminum 7005 29" Fork 1-1/8" (link)
bundan dolayı tercih ettim. ağırlığıda 790 gr+- 10
@Ahmet-E
Bisikletimin kendi konusunda bu bilgiyi paylaşacağım
@mehmet ulaş
ürün daha kargoda elime ulaşmadı ne yazıkki bende sabırsızlıkla bekliyorum. 2 ay kadar önceki fotoğrafını atayım bisikletin. o zamandan bu zamana 3-5 değişiklik de yapıldı ama çok aşırı farklılıklar yok.