Scudo Sports

V fren tamir takımı ve diğer sorularım

Ben 2 yıl 2500 km yi geçti kron xc 250 kullanıyorum.Hiçbir şikayetim yok.Çok sert araziye de girdim, 500 km şehirler arası 20 kg yükle tur da yaptım ve aynı bisikletle her gün işe gidip geliyorum.Kendime göre konfora yönelik bazı değişiklikler yaptım.Sele, maşa, ayarlı gidon boğazı ve elcik.Vites tourney, bir eksikliğini hissetmedim.Bu arada başka bisikletleri deneme şansım da oldu.Bana öyle geliyor ki bisiklette marka ve donanım osuruk yarışından başka bir şey değil.Yarış yapmayacaksan üst donanım tamamen gereksiz.Motosiklet değil bu, araba da değil.Sonuçta her şey kişinin kas gücüne ve yeteneğine dayanıyor.

Scudo
Sadece MTB mi istiyorsunuz? Şehir bisikletlerini incelediniz mi?

arasıra dağa çıkacağım için yoksa şehir bsikleti alıcam

Size tavsiyem şehir bisikleti alın birçok kişi bu bahaneyle alıyor sonradan pişman olan kişi çok ancak mtb alacaksanız ng650 önerebilirim f/p oranı iyi bir bisiklet 2. Ellerede bakabilirsiniz

ya tek sorunum herhalde amortisör onuda ilerleyen zamanlarda değiştiririm arasıra dağa girmicek olsam şehir bisikleti alırım ama zaten mtb için yol lastiide alırım daha sonra

kron xc 150 alıcam büyük ihtimal daha sonradan maşasını değiştirebilirmiyim malumunuz herkez şikayet etmiş iyi değil diye

Elbette degiştirebilirsiniz. oversize bir bogaz yatagı kullanıyor. istediginiz neredeyse her maşa uyar. Hiç yapmadıysanız eger yinede videolardan izleyerek kolayca deiştirebilceniz bir parcadır. Önemli olan bosluk kalmıcak kadar cok , zor dönmeyecek kadar az sıkmaktır.

kullananlar varmı aramızda nasıl bir bisiklet hidroliği filan nasıldır diğer aksamları nasıldır maşası filan

mtb alıcam öle karar verdim ama hangsiini alıcam bilemiyorum

Arkadaşlar külüstür bi bisiklet alıp frenlerini değiştirmek gibi bir planın var yapılabilirmi böle bişey bu arada alıcağım şey amortisörsüz filan olur eski yani frenleri değiştirilebilirmi

değişir tabi. niye değişmesin.

maddi durumum nedenisiyle külüstür alıp onu yenilemek istiyorum acaba ne kadardır 2.el külüstür bisikletler

külüstür alıp yenileyecek kadar zenginsin galiba

Ucuz mala para verecek kadar zenginseniz hurdacı city'de 15 liradan başlayan cazip fiyatlarla karşılaşmanız mümkün.

Bence girmeyin yenileme işlmine, az daha sabredip orta halli bir 2. el alın inan daha ucuza gelecek.Şuan maddi sıkıntıdan proje askıda :( Kadroyu parçaladım boyayı kazıdım ama sonrası nı getiremedim.E eski parçaları da çillop gibi yeni boyanmış bisiklete takmak olmaz o yüzden beklemeye devam.:agla:

Öle yapmak istiyorum nedense uğraşmak istiyorum :D

durumum olmadığından bu fiyatlarda bakıyorumm nasıldır bunlar ? (link)

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Sitemizde küçük bir çocuk aldı zeplin daha eskisi bunun hep sorun çıktı bir kere aktarıcısını değiştirdik.

Bizim burada marketlerde satılıyor. Bisikletten bir bekletin yoksa hani sadece mahalleler arası gezip dolaşacağım diyorsan al. Düzgün kullanırsan pek masraf çıkartacağını zannetmiyorum

Bu fiyat bandını ve orta amortisörü olmadığını düşününce alınabilir.Tabi bisikletten çok bi beklentin olmaması gerekiyor, kısa mesafeler için uygundur.

@nazmi bilmez

bisikleti aldın mı kardesım:)

@Muhiddin K.

İlgin ve alakan beni gerçekten mutlu ediyor öncelikle onu belirteyim :) Yok işte bekliyorum bayramdan bir kaç hafta sonra elimde olacak inşallah :) Haftaya pazartesi de işe başlıyorum en kısa sürede almayı planlıyorum :)

Geri