Scudo Sports

v fren oneri

mecaoz

Forum Demirbaşı
Tepki
171
ucuz ve saglam bi v fren tavsiye edebilir misiniz ben profesyonel ilgilenmiyorum ama yiinede performansı iyi olan bi fren markası ve modeli onerirseniz sevinirim

Scudo
Shimano Alivio. Kartuş pabuçları, hafif ve de çok şık yapısı ile bence aşırı hafiflik aramayanlar için en ideal v fren.

@HaliliOzturk

peki hocam fiyatları ne alemdedir bu frenlerin ben daha yeni ilgilenmeye basladım bisikletlede fiyatları pek bilmiyorum eger yuksekse ucuzlardanda isim verirsen sevinirim:) :)

Katılıyorum Shimano Alivio modeli vfren rahatlıkla işinizi görecektir, aslında çok ağırda sayılmaz...

O zaman ben bir soru sormak istiyorum :).
Kafanda "Ben bir frene bu kadar para veririm" dediğin rakam nedir?

benim sorma nedenim biriktirmem gereken para miktarını ogrenip kaba taslak bi butce cıkarmak hocam onun için bi pıyasa arastırması yapıyorum bir nevi sen kendi bisikletimde rahatlıkla kullanırım diğebilecegin modelleri yazsan ve fiyatlarını belirtsen pek makbule gecer:D tabi ucuz olan modelleri (kaliteliler içeri,sinde)

Shimano Alivio ön arka set'in fiyatı 36 lira 18 kuruş https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1031,DeltaBisiklet bunlara pabuçların dahil olup olmadığı hakkında bi fikrim yok açıkçası. pabuçların fiyatları da 50 kuruş ile 37 lira arasında değişiyo. Fren kollarını değiştirmeyeceğini varsaydım ama olur da değiştirmek istersen yine Shimano Alivio fren kolları sağ-sol set 18 lira 9 kuruş https://www.deltabisiklet.com/File/?_Args=ProductImage,1304,DeltaBisiklet

mrb.butcen max 40 lira ise=Alivio.butcen 90 liraya cikabiliyorsa=XT

benimde kullandığım Avid Speed dialları (7 modeli ) tavsiye ederim , bence çok iyiler , hafifler ve bir daha frenle ilgili birşey düşünmeye yer bırakmazlar. fiyatları ise 42 euro sanırım . İyi bir V fren isteyen için en ideal çözüm bence. ama halilin önerdiği alivioyu da biliyorum , daha düşük bir bütçe için tartışmasız tek seçenek oda gönül rahatlığı ile alınabilir...

@uluchay

hocam cok saolasın baya yardımcı oldu bu lınkler ve fiyatlar için

Geri