Scudo Sports

V fren ayak kalitesi

Scudo
@a.f.k.
Susss,çaktırma hacı. Piss eee o :koptum: Genede ilk paylaştığımdan pahallıya geliyor.Bu tekli fiyatı ön veya arka.ikisi birden doksan küsür. :)

@a.f.k.
91756119304855044314.jpg

Hocam bunlarda ayağın gerginliğini yani janta olan itme kuvvetini fotoda gözüken vidadan yapılıyor değil mi?Çünkü eski ayaklarda o vidayı söksen bile ayaklar belli gerginlikte oluyordu,bunda vidayı tam gevşetince ayaklar bildiğin sallanıyor hiç gerilmiyor?

Arkadaşlar,benim katlanır bisikletim deki markasız fren ayakları ,ne kadar ayar yapsam da bir süre sonra janta sürtmeye başlıyor .Sanki ayar tutmuyor.Konuyu okudum .Benim sıkıntım ayar tutacak( sonradan janta değme falan yapmayacak) fren ayağı tavsiyesi.
Aklımda tektro var.Burda da bahsedilmiş ve memnun kalınmış.Bu markayı kullansam sıkıntım çözülür mü ?
Yada shımano mu olması gerek illa.

@sınglee bütçenize bağlı, 100 tl bandına çıkarsanız acera set alabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: T. Diker
@kerem E Teşekkürler bu markada karar kılabilirim.

@mahden
Tavsiyen için teşekkürler.Bu markanın kalitesi ortada zaten.Değerlendireceğim.

• Beğen
Tepkiler: kerem E
@sınglee Rica ederim. Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

@-Skynet-

o bahsettiginiz vidalar fren ayaklarini disa dogru actirmaya yarar. Haliyle disa dogru cektirdigi icin siz kollara bastiginizda biraz sert bir fren tepkisi hissederseniz.

Belki biri konuyu arar bulur bilgisi olsun diye yazıyorum Dahon mu serisini kullanıyorum üzerinden çıkan fren ayakları uzun bacak baradin kartuşu v fren takımıyla beraber 170gram aldığım shimano xt takım 170 gram değişen bir şey olmadı bu arada fren kolları da değişti benimkisi biraz marka takıntısı haline gelmiş yani şöyle profesyonel bir yarışa girmiyorum şehirde süreceği katlanır bisiklet için bu masraf niye bende bilmiyorum

@Yoldakiyabani maalesef sizin gibi takıntıyla alışveriş yapan çok. Kullanmayacağı ekipmana bisiklete para döken çok.

Hayırlısı olsun diyelim. Güle güle kullanın

• Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Arkadaşlar selam,

Yarış/yol bisikletlerinde neden aşağıdaki fren sistemleri tercih ediliyor neden Vfren değil yada disk değil?

(link)

bende bisikletteki fren ayaklarını değiştirsem mi diye düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Şöyle bir durum var tektro V fren 85 TL ön arka pabuçlar dahil....Ya da bacakları değiştirmeden sadede papuçları değiştirsem 2 baradine alsam 46 lira yapar hangisi mantıklı?

bende bisikletteki fren ayaklarını değiştirsem mi diye düşünüyorum tavsiye eder misiniz ? Şöyle bir durum var tektro V fren 85 TL ön arka pabuçlar dahil....Ya da bacakları değiştirmeden sadede papuçları değiştirsem 2 baradine alsam 46 lira yapar hangisi mantıklı?
Tektro kullandık fena değil. İşin içinde birde ayaklar olunca daha iyi. Ayaklar yıpranmamışsa baradin al. Hem maddeyi yerinde kullanmış olursun.

Düzgünce çalışacağından emin olmak için bu tür şeyleri set halinde değiştirmek en mantıklısı bence. Eski fren pabuçlarınızı da durumları iyiyse yedek olarak bulundurabilirsiniz

Geri