Scudo Sports

Uzun Zamandır Kullanılmayan Bisiklet Temizleme Öneri

seauton

Üye
Tepki
37
Bisiklet
Sedona
Merhaba yaklaşık 8 aydır kullanmadığıöm Sedona Borla bisikletimi nasıl temizleyebilirim, neler önerirsiniz, dişliler kadro vs bölgeler için ne önerirsiniz?

Dosyalar

• 20151221_180722.jpg
    20151221_180722.jpg
    131,7 KB · Okunma: 115
Scudo
Temizleme ile ilgili birçok konu var, araştırabilirsiniz forumdan. Restorasyon diye de aranabilir. Aynı şeyleri sürekli sürekli yazmayalım artık, zaten yazıldılar :) :)

Herkes Cem Yılmaza bağlamış ya la soru soruyoruz adam içindeki Ata Demireri fışkırtıyor

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
@Onur YCL
Teşekkürler. Diğer arkadaşlar gibi forum kullanımını bilmeyenlere sert çıkışmak hatta azarlamak yerine böyle davranmayı tercih ediyorum. Ama yeni arkadaşlar da araştırsın biraz. Hep hazıra konmak olmuyor :)

Bu arada yukarıda yorum yazan Tuna'nın üslubu da başarılı :) :)

@Anonim Aynen sert çıkıştığınızda hem kalpler kırılıyor hem de insanları bu ortamdan soğutuyoruz.

Ben genel olarak troll sevmiyorum. Troll alerjim var. Ancak Tuna'nın ismi çok sempatik :) sivilde tanısam anlaşırız sanırım.

Uzun zamandir deyince 10 yil falan diye dusundum ben .
Anne- babaya danisabilirsiniz temizlik konusunda.

Bir ipucu da benden, bulaşık makinesine attığın arka aktarıcıyı yağlamayı unutma :)

:)

Atalarımız ne güzel söylemiş "işleyen demir ışıldar" işletiniz bisikletini hiç bir şeyciği kalmaz.

Arka attırıcı 8 ay bekleyememiş galiba

@tuna ünüvar

"Vitez de yalısına varmadan halilim" :acpsnr::bsmagryr: bunu yazmak istedim ,Sabah sabah kusura bakmayın arkadaşlar,

Bitez yalısıydı sanırım..:)

• Beğen
Tepkiler: serdar k ve sspl
Geri