Scudo Sports

Uzun yol için MTB alsam sorun olur mu?

@brave17 verdiğiniz cevaplardan teşekkür ederim dağ bisikletiyle olur bencede . Ama tek bir sorum var böyle uzun yolda carraro sedona markalarına güvenilir misizce
Bu soruya ben cevap vermek isterim. Bende sedona barla 710 dağ bisikleti var. Uzun turlarda kullanıyorum. Sedona kaliteli bir kadroya sahip. Kesinlikle tavsiye ederim. 100 km üstü bir turumdan
20200623_120933.jpg.
Maşayı değiştirdim sabit chromly maşa taktım. Bisiklet daha da kullanım kolaylığı sundu.

Scudo
Bu soruya ben cevap vermek isterim. Bende sedona barla 710 dağ bisikleti var. Uzun turlarda kullanıyorum. Sedona kaliteli bir kadroya sahip. Kesinlikle tavsiye ederim. 100 km üstü bir turumdan
245838 dosyayı görüntüle.
Maşayı değiştirdim sabit chromly maşa taktım. Bisiklet daha da kullanım kolaylığı sundu.
İçime su serptiniz acaba yeterli gelirmi diye teşekkür ederim iyi pedallamalar

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@YorgunBisiklet rica ederim, Carraro ve Sedona hakkında çok fazla bilgim yok ama komponentleri iyi olduğu takdirde sorun çıkaracağını sanmam. İlk mesajımda bahsetmeyi unutmuşum, kilitlenebilen kaliteli bir maşaya sahip bir bisikleti tercih etmeni tavsiye ederim. Ekleme için çok teşekkürler @necmeddin hocam, tekerinize taş değmesin!

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@YorgunBisiklet Neden güvenemeyeceksiniz ki? Sonuçta artık güzel ve kaliteli ürünler üretilebiliyor. :)

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
@YorgunBisiklet Neden güvenemeyeceksiniz ki? Sonuçta artık güzel ve kaliteli ürünler üretilebiliyor. :)
Carrarroda daytona 2930 modeli kompanentleri full deore olması halinde bir sitedeki fiyatı 3000 tlydi diğer markalarda bu kadar ucuz olmaması beni biraz düşündürdü eğer zamanınız varsa bı göz atıp değerlendirmenizi paylaşirsanız sevinirim

@brave17 verdiğiniz cevaplardan teşekkür ederim dağ bisikletiyle olur bencede . Ama tek bir sorum var böyle uzun yolda carraro sedona markalarına güvenilir misizce
Güvenilir olur sorun olacağını sanmıyorum kadro açısından soruyorsunuz diye varsayıyorum. Atlayıp zıplamayacaksınız sonuçta. Bisikleti devirmediğiniz sürece kadroda problem çıkmaz diye düşünüyorum. Bu konuda en hassas yer selenin girdiği kısım. Oraya özel dikkat etmek gerekir.

• Beğen
Tepkiler: YorgunBisiklet
@YorgunBisiklet Ben bu model kullanmadım. O nedenle sizi yanıltmak istemem. Ama zaten bütçeniz dahilinde alabileceğiniz modeller belli. Alabileceğiniz en üst donanımı tercih edin bence.
Söylemek istediğim carraro ve sedona kadro açısından yabancı ve pahalı bisikletlerden kötü değiller bana göre. Üzerindeki diğer parçalar ise zaten hepsinde neredeyse shimano.

H
@YorgunBisiklet Ben bu model kullanmadım. O nedenle sizi yanıltmak istemem. Ama zaten bütçeniz dahilinde alabileceğiniz modeller belli. Alabileceğiniz en üst donanımı tercih edin bence.
Söylemek istediğim carraro ve sedona kadro açısından yabancı ve pahalı bisikletlerden kötü değiller bana göre. Üzerindeki diğer parçalar ise zaten hepsinde neredeyse shimano.
Hmm anladım teşekkürler

Bakımlı olduğu ve doğru lastik basınçları ile kullandığınız sürece sıkıntı yaşamazsınız.
Benim önerim, bu tarz turlara çıkmadan önce güvenilir bir bisikletçiye giderek durumunuzu anlatmanız ve planınızı paylaşarak ona göre bakım ve kontrol yapmasını istemek olacaktır.
Bahsettiğiniz bisikletler kötü markalar değil, kötü bisiklet yoktur, ilgisiz kalmış bisiklet vardır.

Güvenilir olur sorun olacağını sanmıyorum kadro açısından soruyorsunuz diye varsayıyorum. Atlayıp zıplamayacaksınız sonuçta. Bisikleti devirmediğiniz sürece kadroda problem çıkmaz diye düşünüyorum. Bu konuda en hassas yer selenin girdiği kısım. Oraya özel dikkat etmek gerekir.
Evet . Hoplayıp zıplama gibi şeyler yapmam zaten kadrosu tedirgin ediyordu ama bişey olmaz sanırım

Geri