Bendeki boş kadrodan biliyorum arkada bağlantı yeri sadece sele borusunun alt kısmındaki noktada var. Diğer türlü göbeğe geçirilen parçadan lazım. Bence en mantıklısı öne bagaj koyup, arka ve kadro içi bikepacking tarzı yapılabilir. En azından benim kafamda o var. Şuanda
@Gurkan Genc 'in kullandığı sistem öyle. Yada forumdan örnek ile
@Gökay Akçay 'ın fujisindeki ön bagaj tarzı bir bagajla olabilir. Mevsim olarak ne zaman çıkarsınız bilmiyorum bence en mantıklısı çadır, hamak, uyku tulu tarzı turculuk.
@ekren gökhan abinin turu gibi ondaki ön bagaj gibi yine.
Yeşilova-İzmir Turum ( 429.1 km)
2016'da çıktığımız turda kilo olarak hafif olmam ve bisiklette sadece arkayı yüklemenin dezavantajlarını görmüş oldum yandan bir kamyon, tır veya otobüs geçtiği zaman direk savruluyordum. En iyisi eşit oranda yüklemek ve gereksiz malzeme alımından kaçınmak.
Ön bagaj ve sepetli turculuk
Tur bisikletinde yeni moda “sepet”
Zamanında aldığım pişirme setim kısa turlarımda, makarna, pirinç lapası, yumurta-patates haşlaması için yeterli seviyede işimi gördü. Geçen sene aliexpressten aldığım, gidon için olan bikepacking çantanın, dry bagini çıkarıp uydurma usulü sele altına monte ediyorum. Gidona takılı kısmına uyku tulumu, hamak ve tentemi bağlıyorum. Biraz acayip dursa da turda işimi görüyor. Müsait olunca evden resim atarım. Öteki bisikleti de toplayıp yolu yol gibi kullanmanın vakti geldi.