Mercedes2015
Üye
- Tepki
- 4
- İsim
- Tolga
Merhaba abiler ablalar forumda ilk dakikalarım forum hakkında fazla bilgim yok ama bir kaç konuya bakma şansım oldu. Ben 16 yaşında biriyim 5 Senedir bisikletin B sine binmedim
yaşım daha ufakken hergün deliler gibi bisiklet sürerdim yokuş çıkar inerdim ama ne olduysa bisiklet tutkum uçup gitmişti. Aslında o zamanlar büyüdüğümü zannedip bisiklet kullanmanın çocukluk bir şey olduğunu ve o yaşta bisiklet kullanırsam alay ederler diye yanlış bir düşünceye kapılmıştım
Neyse çok uzatmadan soruma geçeyim...
Bahsettiğim gibi uzun yıllardır bisiklet kullanmıyorum ve eski bisikletim bana küçük geliyor Yeni bir bisiklet almak için sitelerde dolaştım ve fiyatların havada gezindiğini gördüm
4 yıldır kullanmadığım için önce dağ ilerleyen zamanlarda yol bisikletine geçmeyi düşünüyorum Çünkü yol bisikletinin kullanım tarzı bana biraz daha karmaşık geldi. Belki çok sorulan sorulardan biridir ama sizce nasıl bir bisiklet almalıyım nelere dikkat etmeliyim günde kaç km sürmeliyim yollarımız düzgün yol bisiklet yolları var Bursa da Fatih Sultan Mehmet bulvarını bilen vardır o yollarda kullanmayı planlıyorum başlangıç olarak dediğim gibi nelere dikkat etmeliyim ne tür bir bisiklet almalıyım yada bana tavsiye verebilecek abilerim ablalarım varsa yardımcı olursa sevinirim...
Not: konuyu doğru yere açtığımdan bile emin değilim
Saygılar...
Bahsettiğim gibi uzun yıllardır bisiklet kullanmıyorum ve eski bisikletim bana küçük geliyor Yeni bir bisiklet almak için sitelerde dolaştım ve fiyatların havada gezindiğini gördüm
Not: konuyu doğru yere açtığımdan bile emin değilim
Saygılar...