Scudo Sports

uzun turlara da katılabieceğim hangisine karar versem? carraro 222L yada elite lady?

Tepki
0
Bisiklet
Bianchi
Amacım uzun yollar yapmak ve spor amaçlı. :) Zaten eski bir mtb'm vardı. Ancak hergün binince beni çok zorladı. İki bisiklet arasında kaldım, biri üzerinde tüm ekipmanları olmasından dolayı bir artı aldı benden;
(link)

Diğeri ise modifiye edilerek ilerde istersem geliştirebileceğim söylendi. Ancak bu modifiye mevzusu diğerinde mümkün değilmiş. Bu seçeneğim ise;
(link)
Buna da çamurluk, bagaj yeri, ışıklar v.s taktırabilirim, ancak teknik olarak bu modifiye konusu aklımı karıştırdı.. :confused: Hangisini almalıyım sizce?
şimdiden teşekkür ederim :)

Scudo
bence 2. sici daha mantıklı bir bayan icin

(link) Bu bisiklet daha iyi görünüyor. Kadrosu alüminyum olduğu için biraz daha hafif ve performanslı olacaktır.

İlk seçenek çarşıya pazara gitmelik bisiklet.

aynen koray kardşmn dediklerine katılıyorumm

uzun soluklu turlar için bencede 2.seçenek daha uygun olucaktır.donanıma agelince arkaya bir bagaj olay tamam:)hayırlı yolculuklar

Amaç uzun turlar ve bu turlara uygun modifikasyon ise ikinci seçenek daha uygun olacaktır bence de. Eğer farklı seçenekleri de düşünürseniz Merida Crossway'in denk modelini size önerebilirim > (link)

Sportive 222 ve 224, fazla araziye girmediğiniz, daha çok asfalt yollarda yaptığınız uzun turlar için optimum seviyede işinizi görecektir. Ayrıca tüm carrarolar gibi çok estetik bir bisiklet olduğuda kesin. Yaptığım kıyaslamalar sonucunda bende sportive 224'ü kardeşim için almaya karar verdim.

Bugün başka birşeye karar verdim.. Peugeut lightweight aliminium CS 31 (fransız) fotoğraf yüklemeye çalıştım, ama yükleyemedim :(

Geri