Scudo Sports

Uzun turlar için lastik önerisi ve koruyucu bant

Asfalt yolda kullanacaksanız şunları da düşünebilirsiniz. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Bunlar da patlamaya karşı dayanıklı ama yol tutuşları Marathondan daha iyi.
(link)

Scudo
Merhaba.Ben Schwalbe değil de başka marka olarak 32c ve 37c kullandım.Şehir içi 32 çok iyi ama bazen hafif arazide 37 daha iyi hissettirdi.Bence 37 den genişini almayın derim.

Bu arada marathon lastikler en uygun bikecompenents ve bikediscount da idi araştırdığım dönemler.

Size başka bir lastik daha önereyim:

Rubena Hook Stop Thorn Ultimate; üç ayrı zırhlı modelin en kalın zırhlı olan modeli bu.
5mm koruyucu zırh var. Yan duvarlardan bir cam vs yırtmadığı sürece (ki bütün lastiklerde aynı hassasiyet vardır) patlama ihtimali çok düşük.
Koruyuculuk ve ağırlık olarak olarak schwalbe marathon plus ile aynı seviyede. Ben şu an cyclocross bisikletimde 700x35c ebatında bu lastikten kullanıyorum. Gayet memnunum.

n11.com sitesinden Çiftini 99 liraya aldım bu arada. 7 lira da kargoya verdim.

@halil ibrahim duran hocam n11 de bulamadım linki alabilir miyim?

birde şu anda üzerinde 700x40c var diğer arkadaşlarla bazı konularda görüştük

700x32'ye kadar desteklediğini söylediler

Sizce uzun turlar için çok mu ince kalır veya jant desteklemeyebilir mi?

@Serden Us

Galiba link şu:
(link)

Burada tour yada flatless gibi bir açıklama göremedim.

200 lira gibi bir fiyata satılıyor yani toplamda 30-40 lira zararım oluyor bu hesapla?

bu kadar az fark olduğunu düşünmemiştim? bende evans sterlin olarak işlem yapıyor?

bu sitede de (link)
road tyre olarak geçiyor kaç modeli var allah aşkına bunun bu siteden toplam ne kadara geliyor hocam 2si kargo ile?

@murat16

Tavsiyenizi dikkate alıp inceleyeceğim, ama bir an önce karar verip sipariş verebilmem lazım
20 günde elimde olması lazım lastiğin en geç. Öneri için teşekkürler.

@tolga akyol

700x40c lastik takılı üzerinde 28'' boyutunda yaklaşık 28*1,6'ya falan geliyor burada 32'yi desteklemez korkusu var hâla bende sıkıntı o.
Diğer taraftan kargo süresi de önem arz ediyor artık. Çok teşekkür ederim öneriler ve yardımların için bu arada.

@halil ibrahim duran

Şu sitedekiler farklı mı hocam?

(link)
(link)

bunlarda stop thorn ultimate göremedim ? fiyat farkı bundan mı?

@Safa Arslaner

Üstteki linkte hiçbir ibare yazmıyor o yüzden yorum yapmak zor, ikincisinde üç seviye olan koruma zırhının en incesi (1mm) var. 3mm olan zırh ST kodu ile satılıyor. 5mm olan zırh, yani bendeki STU kodu ile satılıyor

mesela bu 44 lira:
(link)

Fiyat çok iyiymiş bi çift daha mı alsak ne yapsak :D

@halil ibrahim duran tam link şu olacak galiba
(link)
Linkte verdiğiniz 700x40 olan

Forumda gezerken bir arkadaş kısa sürede yıprandığından bahsetmiş böyle bir durum söz konusu mu?

Kaç km sürdünüz herhangi bir şikayetiniz var mı?

Scwalbe marathonlar ile aynı seviye derken sadece 5mm olduğu için mi dediniz yoksa bi bildiğiniz mi var? :)

açıkçası schwalbe ile neredeyse 3,5/4 kat fiyat farkı var buna bakınca bedava gibi geldi ama güven konusu ve yorum inceleme konusu eksik geldi.

İçinde sadece zefal patlak önleyici bir şerit gibi bir şerit varsa çok işe yaramayacağından korkuyorum.
zefal patlak önleyici şerit aldım 2 kere tekerim patladı ne iş bende anlamadım :(

@Safa Arslaner Görünüşe göre en uygunu CRC'de satılan. İkisi kargo dahil toplam 201.5 TL. Yalnız CRC hangi kargo ile gönderiyor ekstra masraf çıkıyor mu gümrük işlemlerinde ona da bakmak lazım. Ben daha önce hiç kullanmadım bu siteyi. Bir de 32c yok stoklarda, diğer ebatları var.
Evans'ı hesaplarken Euro'ya çevirmiştim siteden. Yine o da daha uygun duruyor.

crc ikisi 201 lira yani tr fiyatının yarısına denk geliyor evans ise ikisi 374 lira dediniz ben hesaplayınca bu kadar fark çıkmıyor iki site arasında baştan inceleyeceğim sabah sağlam kafayla?

@halil ibrahim duran 100 km'de herhangi bir deforme söz konusu olmamıştır herhalde daha çok erken diye düşünüyorum

crc sitesini kullanan var mı daha önce.

Kenda kwıck trax 26x1.50 - BisikletForum Yeni Aldığım Lastikler Kenda Kwick Trax...Önümüzde ki Hafta Uzun Turda Test Edeceğim + - lerini.. Tabi Benim Kullandığım Model 26 Jant Uyumlu 28'liği de vardır,almayı düşünen arkadaşlar için bir başka seçenek bu lastik...Çiftini 77 Liraya Aldım ve Gayet Uygun Olduğunu Düşünüyorum Bir Sitede Teki 30 Dolar Civarıydı..

Birde Rubena ve CST Kesinlikle Bisikletime Takmam..Rubena Cobra Almıştım Şehirde Tur Attım Tam 3 KM Sonra Balon Yaptı...

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@Safa Arslaner

bende 100 km olmadı ama referans gösterdiğim ölçüye bakarsanız binlerce km kullanılmış ve patlamamış olduğunu görebilirsiniz.

ben crc den alışveriş yaptım 7 gün olmadan elime ulaştı. yalnız 100 € alışveriş yaptığım için üstüne gümrük ödemek zorunda kaldım. siz iki lastik için 6 küsür € kargo öder ama gümrük ödemezsiniz.

Bir de bu elemanı buldum dh'de ve bisikletforum'da bahsedilmiş

(link)

Ürün hakkında detay yok hangi marathon plus ürününü yolluyor acaba satın alan arkadaş var mı forumda?

@Safa Arslaner

Evans'takini yalnız ilk lastiğe göre hesaplamıştım. Diğer lastikten ellerinde sadece 1 adet kalmış. Aralarında 4-5 € kadar fark var.

İki site arasında kargo farkı çok büyük. Evans 60€ kargo istiyor, CRC 6,99€.

• Beğen
Tepkiler: Safa Arslaner
@halil ibrahim duran hocam crc sitesi aklımda olsun o zaman 1 haftada geliyorsa sıkıntı yok.

32 kalmamış dedi arkadaş zaten 35e yöneleceğiz galiba buna karar verirsek

lastiklerin fotolarını o güzel makineden alabilir miyiz hocam?

:)

Rubena kanıma girdi zaten kenda'da zırh yok eledim zaten

bu sitede tour diye geçen bir lastik yok zaten? :)

(link)

buradaki lastik de (link) zaten 700x35'e denk geliyor galiba. Ama biri
Schwalbe Marathon Plus Tour diğeri

Schwalbe Marathon Plus Road

beynim yanmaya başladı bu nedir arkadaş.

Geri