Scudo Sports

Uzun kollu forma hakkında

yaz için uzun kollu forma bakıyorum ama fiyatlar çok pahalı. acaba hiç uğraşmayıp decathlondan kısa kollu yazlık mı alsam? amele yanığı ilede dolaşmak istemiyorum pek

forumda buradaki taytı almıştı SerdarCYCoo2Bursa. acaba ikisini beraber sipariş versem mi kararsız kaldım.

Forma kumaşından kolluk alınıp çözülebilir. Bazı arkadaşlar kolsuz (triatlon) forması giyip en azından izleri daha yukarı taşıyor

Yazın sürüş öncesi güneş kremi sürüyorum kollara, işe yarıyor. Arada bir üst gövde güneşlenme fırsatı da olursa amele yanıkları belli belirsiz oluyor ;)

Scudo
Komşu bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, polyester aynı yün gibi nem çektikten sonra ağırlaşıyor, aynı zamanda da rahatsız etmeye başlıyor. O nedenle uzun turlarda önermem size.
Çok uzun turlarım olmuyor ama nemlenmesı için 40-80 arası mesafeler yeter galiba.

Forma kumaşından kolluk alınıp çözülebilir. Bazı arkadaşlar kolsuz (triatlon) forması giyip en azından izleri daha yukarı taşıyor

Yazın sürüş öncesi güneş kremi sürüyorum kollara, işe yarıyor. Arada bir üst gövde güneşlenme fırsatı da olursa amele yanıkları belli belirsiz oluyor ;)
Uzun için alternarıf bulamazsam mecburen öyle yapacağım. Trıatlon almam ama. Kolluklar ile kısa kollu forma yeri kesişiyor mu acaba yoksa kolluk aşağıda kalıp bi aralik bırakıyosa o daha kötü :D

• Beğen
Tepkiler: lrfan

Benimde yöntemim bu şekilde oluyor. 50 faktörlük krem sayesinde direkt pancar gibi olmuyorum. :)

@osmancan71 ileriki günlerde Sora Tekstil'in uzun kollu yazlık formaları satışa çıkacak.

Çok uzun turlarım olmuyor ama nemlenmesı için 40-80 arası mesafeler yeter galiba.

Uzun için alternarıf bulamazsam mecburen öyle yapacağım. Trıatlon almam ama. Kolluklar ile kısa kollu forma yeri kesişiyor mu acaba yoksa kolluk aşağıda kalıp bi aralik bırakıyosa o daha kötü :D
Kolluk ile arada açıklık kalmıyor, pazu kısmında silikon şeritler kaydırmıyor

• Beğen
Tepkiler: osmancan71
Benimde yöntemim bu şekilde oluyor. 50 faktörlük krem sayesinde direkt pancar gibi olmuyorum. :)

@osmancan71 ileriki günlerde Sora Tekstil'in uzun kollu yazlık formaları satışa çıkacak.
Fiyatlarıda önemli düşük olacağını pek sanmıyorum eski fiyatlarını görünce

Kolluk ile arada açıklık kalmıyor, pazu kısmında silikon şeritler kaydırmıyor

300 tl ye olanlar galiba silikon şerit olanlar :)

Sora çok pahalı olmazsa onları bekleyedebılırım. Veya kısa alıp ucuz kol bantları ile devam ederim

Geri