Scudo Sports

Uzun kollu forma hakkında

Burak Boralılar

Daimi Üye
Tepki
182
İsim
Burak B.
Bisiklet
Kron
Merhabalar. Bisiklet için forma almaya karar verdim ama havaların serinlemesi üzerine kararsız kaldım. Yarım kollu almak istemiyorum bu saatten sonra. Uzun kollu olarakta (link) bu forma dikkatimi çekti. Kullanan var mı acaba? Çok yüksek fiyat olmamak üzere forma önerisine açığım.

Scudo
Kardeşim Bence tam bir f/P ürünü yarın inceleyeceğim.

İnternetten sipariş etmiştim bu akşam izmit mağazasından teslim aldım. Beklediğimden daha kaliteli çıktı. Kısa kollu formalarından farklı bir kumaşı var. Serin havalar için çok kullanışlı. Arka cepleri de yeterince derin. Tavsiye ederim.

@Yusuf G. Yorum için teşekkürler hocam. Peki sadece bunu giymek yeterli olur mu? Bir de bedeni nasıl? Normal kıyafetlerle farkı var mı acaba?

@Burakb993 aynı formanın tam fermuarlı olan modelini kullanıyorum. Çok memnunum. Bir de içerisine termal içlik gidimmi demeyin keyfinize..

@Burakb993
dostum ben onu bilmiyorum ama şunu kullanıyorum (link) ve inanılmaz memnunum. fiyatı da oldukça iyiymiş kalitesine göre. ben 79,95'e almıştım.

@SerkanH O model yada fermuarlısı varsa ondan alıcam sanırım.
@Kuzey Ege Bunu da inceliyim hocam eğer xxl bedeni olursa bana bunu alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@Burakb993 Soğuklarda nasıl bir performans verir kullanmadan bilemem ama kumaşına bakılırsa bahar aylarında yeterli gelecek gibi. Beden olarak M giyiyorum normalde forma da M tam oldu.

@Yusuf G. Soğuk havalar için içlik falan kullanırım ama serin havalarda memnun etsin yeter hocam.

ben boydan boya fermuarlısını kullanıyorum ama soğuk havalar için uygun değil ben bunu yazın kullandım , kumaşı delikli ve rüzgarı geçiriyor teri atmada iyi ama soğuk havalarda işini görmez

@Fırat Y. Aslında yarım kollu alacaktım ama hava serinlemeye başladı yarım kollu ile üşürüm diye uzun kolluya yöneldim. Çok soğuk havalarda içlik veya üstüne yağmurluk falan giysem olur herhalde.

@Burakb993 çok soğuk havalarda kullanamazsın ama bahar havalarında içlikle olabilir ama kısa kollu forma da içlikle kullanılabilir ben şunu aldım yeni epey bir indi fiyatı tavsiye ederim soğuk havalar için ısı yalıtımlı kıyafetlere bakman daha iyi olur
(link)

@Fırat Y. Xl bedeni var en büyük olarak o da bana olmaz o yüzden diğer modellere bakıcam sanırım.

@Fırat Y. Sizin bahsettiğiniz tam fermuarlı forma (link) mu acaba? Eğer öyleyse (link) forma ile kumaşları farklı onu da görmüştüm decathlon da çok inceydi, kolları güneşten korumak için giyilir belki.

@Yusuf G. evet benim bahsettiğim forma bu kumaşları aynı gibi göründüğü için öyle sandım farklı kumaşsa bilemiyorum, benim forma dediğiniz gibi sadece kolları güneşten korumaya yarayabilir ben yazın giydim, uzun kollu ama soğuk rüzgar koruması hiç yok

• Beğen
Tepkiler: Yusuf G.
Arkadaşlar ilk mesajda bahsettiğim formayı satın aldım ve kullandım. İlk formam olduğu için kıyaslama yapamayacağım ama benim hoşuma gitti forma. Kaliteli ve işini iyi yapıyor. Vücudum ilk defa bu kadar kuru şekilde bisiklet sürdüm. Tavsiye ederim.

yaz için uzun kollu forma bakıyorum ama fiyatlar çok pahalı. acaba hiç uğraşmayıp decathlondan kısa kollu yazlık mı alsam? amele yanığı ilede dolaşmak istemiyorum pek

forumda buradaki taytı almıştı SerdarCYCoo2Bursa. acaba ikisini beraber sipariş versem mi kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Bende amele yanığı olmak istemiyorum. Hatta bisikletsiz bile uzun kollu giymeyi düşünüyorum zor olur gerçi . Yazın genelde güneş altında dolaşıyorum ama güneşlenmem. Güneşlenmek bana sıkıcı geliyor yapamıyorum . Gerçi güneşlensemde amele yanığım 2-3 adım daha önde olur ))

Tavsiye edebileceğiniz bi ürün var mı ? Beyaz. Özellikle yada açık tonlarda

yaz için uzun kollu forma bakıyorum ama fiyatlar çok pahalı. acaba hiç uğraşmayıp decathlondan kısa kollu yazlık mı alsam? amele yanığı ilede dolaşmak istemiyorum pek

forumda buradaki taytı almıştı SerdarCYCoo2Bursa. acaba ikisini beraber sipariş versem mi kararsız kaldım.
Komşu bir noktaya dikkat çekmek istiyorum, polyester aynı yün gibi nem çektikten sonra ağırlaşıyor, aynı zamanda da rahatsız etmeye başlıyor. O nedenle uzun turlarda önermem size.

Geri