Scudo Sports

Uzun Kollu Bisiklet İçliği 300 - Siyah B'TWIN

Tunahan KORKUT

Daimi Üye
Tepki
118
Bisiklet
Carraro
Uzun Kollu Bisiklet İçliği 300 - Siyah B'TWIN bu içlikten kullanan var mı? eskişehir'in kışında bu içliği kullanmayı planlıyorum. kullanan arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. sıcak tutuyor mu, teri atıyor mu?

(link)

Scudo
Ben şahsen PUHU kullanıyorum.... :rolleyes: Tavsiye ederim :in:

Ben şahsen PUHU kullanıyorum....:rolleyes: Tavsiye ederim :in:

@Emre Yönlüer

Urun nasıl dıye bır arırayım dedım .Sızın kısı beyaz olan mı yoksa sıyah olan mı? (link) (link) Sonradan tekrar aradım megerse yanlıs aramısım :D Urun bu herhalde (link) (link)

Benim ki siyah [emoji3]

fiyattabi decathlondakine göre pahallı ama yazında kullanılabilir olması dikkatimi çekti

@Tunahan KORKUT

Aldığım yerdeki abimizin dediğine göre aynı malı Alman Wolf firması da üretiyormuş ve 180 tl'ye denk gelen bir ücrete satıyormuş.... :eek:

@Emre Yönlüer

bende dün bi dükkanda ise motorcuların kullandığı prohel marka bi içlik gördüm. 50 tl dedi alt üst. vücut sıcaklığını koruyan bi içlik neopren kumaştı sanırım.

kullnıyorum istanbul için fena değil eskişehir soğunda test emek lazım ama bence iyi

@özgür altun

o içlikten 2 tane + kısa kollu forma + yarı polar uzun kollu ile kışın kullanılabilir mi ? :) yoksa 2 tane yerine yukarıdaki arkadaşların attığını mı alsam :)

Geri