Scudo Sports

Uzun eşofman altı

Burhan Özyılmaz

Daimi Üye
Tepki
133
Bisiklet
Carraro
Arkadaşlar iyi günler MTB kullanıyorum. Ve kısa tayt giymeyi sevmiyorum. Bunun için kendime kaliteli bir eşofman altı almak istiyorum... Max limit 80-90-100 (Nasıl max oluyorsa :D) Markası çok problem değil aksine markaya para vermek istemiyorum kalite istiyorum... Adidas Nike yazması hiç önemli değil benim için yazmasa da olur ama kaliteli olsun... Tavsiyelerinizi bekliyorum....

Scudo
Merhaba ben hummel kullaniyorum ve cok memnunum. Adidas esofmanda pacasi biraz fazla genis oldugu icin pedal cevirirken surekli pedalin carklarina surtuyor ve dikkatimi dagityor. Hummel da boyle bir sorun yok tavsiye ederim.

Merhaba Semt pazarlarında uzun siyah Taytlar satılıyor.Bayağıda hesaplı bir çift al.Pedli kısa taytını içe giy üzerine uzun taytı giy rahat pedallarsın.Pedli Kısa tayt giymeni tavsiye ederim Takımlar her zaman lazım:)

@Egemen Tunc

Böyle bir ürünün varlığından haberim yoktu iyi denk geldi bilgi için teşekkürler.:)

Aynen.. Uzun tayt al.. Ben moroutlet'den bisikletçi taytı olarak geçen termal kıyafetlerden aldım. Memnunum. Çok işe yaşayacağını umuyorum.. Tavsiye ederim..

@Burhan Özyılmaz

Tchibonun bu haftaki temasında tayt ve eşofman altları var.Bilmiyorum oturduğun yerde mağazası varmı yoksa eğer bir büyüğün vasıtasıyla internetten de alabilirsin.

Geri