Uzun bir aradan sonra foruma dönmek

The Ertuğrul

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
747
Tepki
315
Şehir
-
Merhaba bisiklet forum üyeleri, ben uzun zamandır buralarda yoktum, yada bana çok uzun geldi bilmiyorum ama buradaki sohbetleri özledim diyebilirim.
Buralarda olmamamın sebepleri çok çeşitli ama temel olarak forum yenilendiğinde benim hesabımla birisinin hesabı birleşmiş, şifrem, yaşım değişmiş; benim olmaya konular gelmiş, bununla uğraşacak halim olmadığı için bayağı bi giremedim foruma, sonra aklıma geldi, adminle iletişime geçip hallettim, o sırada bir konu filan açtım ama sonra tekrar forumdan uzaklaştım.
Şimdiyse elimden geldiğince forumda aktif olmaya çaba göstereceğim. Daha önceden birilerini kırmış ve üzmüşsem beni affetsin; eğer başka birileri beni kırıp üzdüyse gönülleri hoş olsun ben onları affettim.
Foruma bir bakış atayım dedim, gördüğüm kadarıyla pek değişmemiş, açılan konular halen aynı :)
 
Scudo

Erdem Yıldırım

Daimi Üye
Kayıt
30 Mayıs 2008
Mesaj
276
Tepki
184
Şehir
konya-Akşehir
Hoşgeldiniz.Ben 4 yıl kadar ara verdim ve geri döndüm.Severek takip ettiğim turcularin forumda olmadığını görünce çok üzülmüştüm.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul

BF Okuru

Üye
Kayıt
6 Eylül 2004
Mesaj
0
Tepki
2
@Ertuğrul hosgeldin yeniden. Ormandaki o olay yüzünden "tanık koruma programına" girdiğini düşünmüştük; hatta admin bile savcılık emriyle hesabini degistirmisti. Karisiklik bu yüzden olmalı.

Forum yazın turların artmasıyla hareketlenir, kışın kimse binmediği için konu az oluyor haliyle.
 

mehmetsunu

Kaldato ile sohbeti kestim.
Kayıt
28 Eylül 2011
Mesaj
5.665
Tepki
13.462
Şehir
kayseri
Başlangıç
2010—11
Bisiklet
Cube
Bisiklet türü
Yol bisikleti
Seni hatırladım süt oğlan. Bir kaç konuda kıllık yapmıştın. O zaman antipati uyandırmıştın. hatta nerdeyse forumdan seni postalayacaklardı. Şimdi yeni bir dillemi döndün bakıp göreceğiz.
 

RexMortum

Üye
Kayıt
29 Mayıs 2015
Mesaj
61
Tepki
44
Yaş
35
Şehir
Ankyra
İsim
Ömür
Bisiklet
Merida
@Ertuğrul ben de çok sevip öğrenemedim :) başlangıçta çok itici gelirdi bana. ama bundan birkaç sene evvel nedense kulağıma hoş gelmeye başladı. evet, almanca kulağıma hoş gelmeye başladı. ih bin haynın maynın! die nacht öffnet ihren schoß! ama öğrenmeye pek fırsatım olmadı. üniversite bitirme, kpss süreci falan girdi. ama en azından muhabbetimiz oluştu almancayla. memleketimiz aşağı saksonya yani. ona göre.
 
  • Beğen
Tepkiler: The Ertuğrul

The Ertuğrul

Forum Bağımlısı
Kayıt
20 Temmuz 2008
Mesaj
747
Tepki
315
Şehir
-
@RexMortum Şuan İngilizce öğreniyorum, Almancayı öğrenmem sanırım, daha sırada dil çok :) Almanca olarak Hitler'in konuşması güzel geliyor, yoksa müzik falan nein :)

@M.Yalınkılıç Hoşbulduk, bana çok tanıdık geldiniz ama forumdan değil...