Scudo Sports

Uzun Araştırmalar Sonucu KTM Ultra Flite Aldım Sonunda :)

Tepki
10
Merhaba herkese,
forumda yeniyim üye olarak ama uzunca bir zamandır konuları takip ediyordum. Bir aydır MTB araştırması yapıyordum. Önce Salcanolara yöneldim, daha sonra kron xc 1000, sonrasında sedona 740, merida Big Seven 300 derken en sonunda KTM Ultra Flite 27,5'' lastikli modelini aldım. Fotoğraflarını paylaşıyorum sizlerle.

Scudo
29" sahibi arkadaşıma traktör gibi geldi bu bisiklet dediğimde o da bana seninki (26") de bana BMX gibi geliyor demişti ve bana 27,5" önermişti. Almadım ama hala çok merak etmekteyim. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

• Beğen
Tepkiler: emre ırmak
@Serkan HODANCI
Bende 29'' istiyordum ama yakından görünce 27.5'' te gayet güzel geldi bana, hatta yanında 26'' başka bisikletler vardı çok büyük bir fark göremedim. Yanyana olmasalar anlamam bile hangisi 26''. Çok Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Rengi güzelmiş kadroda çok iyi durmuş güle güle binin hayırlı olsun.

Güzel günlerde, kazasız belasız kullanın. 29er bisikletlerin çevikliğine laf edenlerin ve 26er bisikletlerin yavaş gittiğini iddia edenlerin arasından bence çok güzel bir tercihle ; 27,5 la yola çıkmışsınız... :D

@Abdülsamed AKBULUT
Çok tesekkurler

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Aytuğ Şenoğlu
Çok teşekkürler, karar vermem çok zor oldu hatta almaya gittiğimde bile başka modellere hala bakıyordum. Ama sağolsun satışını yapan Özgür bey, (aynı zamanda yerin ortaklarindan) daha pahali bir model bakmama rağmen beni bu bisiklete yönlendirdi. Şimdilik memnunum bakalım ilerleyen günlerde neler olacak. [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Aytuğ Ş.
Hayırlı olsun çok şık bir MTB almışsınız ancak seleniz çok aşağıda duruyor dizlerinizde ağrı veya sakatlık meydana gelebilir.

@Berke Kazankaya
Öncelikle çok teşekkür ederim, sele konusunda dün eşim bisikleti görünce kullanmak istedi ona göre ayarladım öyle kalmış [emoji4]

• Beğen
Tepkiler: Berke
Hayırlı olsun kazasız belasız pedallayın inşallah :)

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır (yaklaşık bir sene ) yaptığım araştırmalar sonucu yol bisikletimi aldım...

Yukarıdaki cümle Tolga ya ait...
Yani seninki nispeten kısa bir araştırma ve AR-GE çalışması olmuş. :)

Güzel günlerde pedallamanı diliyorum.
Fırsatım olunca bir MTB de ben çekeceğim garaja. Canım istiyor arada sırada patikaya çıkmak. (sakın çıkma patika yollaraaaa, o dağlara, kırlara.....inat ettim çıkacağım)

@Efecan UZUN
Çok teşekkür.

@Raşit S
Çok teşekkürler, o bir ay bana bir yıl gibi geldi [emoji4]. Gece gündüz Yerli yabancı tüm forumlar ve Istanbul daki çoğu bisikletciyi en az 3 defa ziyaret ettim. Öyle ki eşim artık al da kurtulalım dedi[emoji3]. Biraz takıntılıyım da[emoji4]

@VolkanS
Çok teşekkür ler

KTM kullanici artıyor :) yaşasın Ktm kardeşliği :)

@Antares
Aynen öyle [emoji3]

@Berke Kazankaya

Boyunu nereden biliyorsun arkadaşın :)

Geri