uzaylılar

Kayıt
3 Ocak 2011
Mesaj
18
Tepki
8
Şehir
ankara sincan
arkadaşlar neden biz uzaylıları bizden ilerde olarak görüyoruz belki bizim onların yanlarına gitmemzizi bekliyorlar
ha birde bize yasam kosulunun su+hava+besin oldugu öğretildi belki de daha değisik seylerle beslenip yasıyor olabilirler
haklımıyım acaba
 
  • Beğen
Tepkiler: Ünal Altay
Scudo

Harun.

Yaşam boyu bisikletçi
Kayıt
8 Temmuz 2010
Mesaj
1.777
Tepki
908
Yaş
29
Şehir
Wonderland
Başlangıç
2003—04
Bisiklet
Salcano
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Dünya'da bile oksijensiz yaşayan canlılar var.
 

Ünal Altay

Daimi Üye
Kayıt
1 Haziran 2008
Mesaj
210
Tepki
185
Şehir
istanbul
@erhan uzunsel

Çok teşekkür ederim, bence güzel bir konu olmuş. Aslında biraz derinlemesine inceleme yapıldığında binlerce yıl öncesine ait kaynaklarda bu konuya ışık tutabilecek ipuçları var. Konuyu incelerken dini kaynaklarda mutlaka göz önüne alınmalı diye düşünüyorum, zira özellikle Zülkarneyn peygamberin yapmış olduğu seyahatler, amiyane tabiriyle uzaylılar konusunu araştıranların derinlemesine incelemek zorunda olduğu dini bir olay bence. Belkide binlerce yıl önce insan ırkından birileri uzaya gitmeyi bir şekilde başardı ve şu anda insan ırkının aynı özelliklerini taşıyan başka topluluklar oralarda hayat sürüyor, aynı şekilde belkide binlerce yıl önce dünyamız dışında yaşayan topluluklar bizi ziyaret etti. Birçok eski kaynakta, uygarlığın seven sisters ya da diğer bir adıyla Pleiades yıldız kümesinden geldiğine inanılan bilgeler tarafından dünyaya getirildiğine dair bir inanış mevcuttur. Uzun lafın kısası, bu konu salt top kafalı, yuvarlak gözlü, yeşil derili, uçan dairelere sahip birçok filme konu olmuş farklı türler ile ifade edilemeyecek kadar derin ve ehemmiyetli bir konudur bence.
 

Levent_K

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Mayıs 2007
Mesaj
2.076
Tepki
2.594
Şehir
İSTANBUL / Malumyer
Bisiklet
Trek
UFO nun açılımı ne? (Türkçe açılımı.)
 

Tolga Yücel

Forum Demirbaşı
Kayıt
12 Ekim 2009
Mesaj
508
Tepki
328
Şehir
Bakırköy, İstanbul
Bisiklet
Salcano
Bana şahsen çok garip geliyor,bu nasıl zeka ki o daireleri yapıp buraya kadar gelebiliyorlar,belkide bizi yok edebilecek bir güçleri var? nerede yaşadıkları nasıl beslendikleri hakkında bir bilgimiz yok.. Değişik bir sistemleri ve yaşayış biçimleri var belkide,bana herşeyleri garip geliyor,resimde görüldüğü kadarıylada acayip varlıklar(ne kadarı gerçek bilemem) daire şeklinde bir mekanizmaları var ve dünyaya kadar yaklaşıp keşif yapabiliyorlar,ne kadar garip.. ama dostluk kurabilcek kadar yakın değiller çünkü insanoğlunun ne kadar acımasız olduğu hakkında bir bilgileri mutlak vardır..
 

Muratcan Gümüş

Daimi Üye
Kayıt
30 Temmuz 2008
Mesaj
273
Tepki
192
Şehir
Antalya
uzaylılar varsa eğer, bizi yok etmeye çalışacaklarını sanmıyorum.. isteseler bunu çoktan yaparlardı.. bizi tehdit olarak görmüyorlardır şuanda ama amerika olayın üzerine gidip onlara (istemeden de olsa) zarar verirse vay halimize :D birisi bizim uranüse işemiş çeku abi.. NEEE ! Bunlar iyice zıvanadan çıktı hemen bölüğü toplayın yola çıkıyoruz..
 

Güney Tuncer

Forum Bağımlısı
Kayıt
21 Temmuz 2008
Mesaj
1.710
Tepki
2.838
Şehir
Ankara
Bisiklet
Giant
Uzaylıyı dünyada karşında gõrüyorsan korkmak için fazlasıyla sebebIn var demektir. Biz daha el kadar robotu zor bela yanıbaşımızdaki marsa gõnderebiliyoruz ama adam kalkıp belkide 10 bin ışık yılı öteden atlayıp geliyor. Böyle bir ulaşım yetenegine sahip bir uygarlık eğer kötü niyetli olmuş olsa bütün bir insan ırkını bir sanıyede buharlaştırabilecek silahlara sahip olurdu. Ama işte tıpkı bizim doğanın dengesi gibi evrenin de bir dengesinin olduğunu düşünüyorum. Kõtü niyetli uzaylılar olabilir ama onlardan daha güçlü ve hatta bizim dünyamızda bizimle beraber yaşayan ama gõremediğimiz başka bir uzaylı ırk bizlere göz kulak oluyordur kim bilir :)
 

Doğukan KARBAL

Forum Bağımlısı
Kayıt
14 Şubat 2011
Mesaj
772
Tepki
386
Şehir
İzmir/Bornova
Bisiklet
Merida
Biz daha Samanyolu'nun dışına cıkamadım bıldıgım kadarıyla. Belki Samanyolu'nun dısında da canlılar var. Amerikalılar yok uzaylı dıyor ancak Samanyolu'nun dısına cıkmadık daha. Belki de günün birinde o teknolojiyi bizler bulacağız. Ancak bulmak için cok calısmamız lazım yan gelip yatmak degıl. :) Uzaylılardan ise hiç korkmuyorum. Onlara zarar vermediğimiz sürece zarar görmeyeceğiz kanımca. :D
 

murat ırmak

Forum Demirbaşı
Kayıt
26 Şubat 2010
Mesaj
475
Tepki
214
Şehir
kütahya
Bende uzaylıların varlığına inananlardanım ki inanmak için çok ta araştırmaya gerek yok. Peygamberimiz (sav.) Miraç gecesi 18.000 aleme uğrayıp onlara islamiyeti anlatmıştır. Kuran ı Kerim de nerde geçiyor bilmiyorum ama biraz araştırmayla bulabilirsiniz.