Mesut.
Üye
- Tepki
- 13
Öncelikle herkese merhaba, ( Bu arada Kadir gecemiz mübarek olsun !
)
Şimdi benim kafamın basmadığı bir sıkıntıda sizlerden fikir almak istiyorum. Scott s30 yol bisikleti kullanıyorum bir kaç yıldır, tiagra setli. Vites kolları 3x9 , yanlış saymadıysam aynakol 39-52 ruble 11-25 (10lu set
) . Yani bir tanesi baştan iptal
, ancak asıl sorunu önde yaşıyorum. Attırıcı ve aynakol ikili sti kol üçlü olunca ayar yapamadım. Üstteki dişliyi kullanamıyorum, başlarda küçük dişli ile takılıyordum (rampalar iflamı kestiği için düzlükte büyüğe geçmeye teşebbüs etmeden küçükte pedallayarak aynı anda soluklanıyordum. ) . Çözüm için sti kolları mı değiştireyim yoksa attırıcı aynakol ile ilgili mi değişikliğe mi gideyim ( üçlüye geçmek gibi) ? Tabi bir de aynakolda hafif bir eğrilik var gibi
.
Bol rampalı yerlerde sürdüğüm için aynakol konusunda şeytan dürtüyor ama hemen pes etmeyeceğim.
Şimdi benim kafamın basmadığı bir sıkıntıda sizlerden fikir almak istiyorum. Scott s30 yol bisikleti kullanıyorum bir kaç yıldır, tiagra setli. Vites kolları 3x9 , yanlış saymadıysam aynakol 39-52 ruble 11-25 (10lu set
Bol rampalı yerlerde sürdüğüm için aynakol konusunda şeytan dürtüyor ama hemen pes etmeyeceğim.