Scudo Sports

Uygun yol bisikleti önerisi

@Endorfin gelen öneriler doğrultusunda benimde aynı fikirde olmamla birlikte, söylediğiniz gibi başlıkta düzenleme yaptım. Yol bisikleti kullanmadığım için öyle bir başlık yazmıştım. Şuanda yol önerilen veya önerilecek olan yol bisikletlerinden birini alma taraftarıyım. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Scudo
Decathlon'da düz maşa bir mtb vardı, 300 tl civarı. Sitesi açılmadığı için link atamadım.

@nuruasakir Hayalimde Trek marka dh sahibi olmak var. İnşallah o günleride görürüz :)

Decathlon'da düz maşa bir mtb vardı, 300 tl civarı. Sitesi açılmadığı için link atamadım.

@cyclopath bahsettiğiniz sanırım bu bisiklet. Fiyat olarak 400 tl edermi bilmiyorum ama bunuda listeye alıyorum. Öneriniz için teşekkür ederim.

(link)

@enqinHLC evet 400 lira fazla o bisiklete, benim aklımda 250-300 gibi bir rakam kalmış. sahibinden.com linkleri daha mantıklı.

@cyclopath şuanda şu iki bisiklet arasında gidip geliyorum. Beyaz olanı gördükten sonra büyük ihtimalle alıcam gibi.

(link)
(link)

@enqinHLC

bu bisiklet bildiğimiz bizim eski zamanda kullandıgımız bisanın sıfır hali :D
bisan mountain cat :D

@enqinHLC

Konunun bir yerinde boyunuzun 1.88 olduğunu belirtmişsiniz yanılmıyorsam. Baktığınız bu iki bisikletin biri 52, diğeri 54 cm kadro ölçüsünde (eğer doğruysa) bu durumda her iki bisiklet sizin için oldukça küçük.

Elbette deneyin, lakin sadece ucuz olduğu için küçük kadro almayın pişman olursunuz.

• Beğen
Tepkiler: enqinHLC
eğer trek ise kadroda serinumarası kabartma bi şekilde işlenmiştir ve trek diye de yazar diye düşünüyorum

Dosyalar

• Nb87Dk.jpg
    Nb87Dk.jpg
    73,1 KB · Okunma: 19
  • Beğen
@Sadettin Z. Ben yol bisikleti kadrolarında ölçümün ne olacağını bilmiyorum o yüzden deneme yapmadan zaten almayı düşünmüyorum. Gideceğim yol iş dönüşü 19km yi bulabiliyor. Birde keyfim yerindeyse sahile çıkmışsam 25 km olabilir. O yüzden bisiklete binince ilk kontrol edeceğim şey kadro boyu oluyor.

@nuruasakir aklımda bulunsun gittiğimde bunuda kontrol edeyim. Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Beyaz bisikleti yarın alıyorum gibi görüştüm bisikletin orjinalliğini bilmiyorum dedi etiket varmış sökmüş restorasyonda krank altındaki koda ve trek yazısına bakmasını istedim yarın kontrol edip arıcak orj olsada olmasada alıcam. Arkadaşın boyuda 182cm miş çok rahat kullandığını belirtti. Bakalım artık bekleyiş zamanı

pazarlık yaptır en az 50 tl kırdır :D

@nuruasakir uzak mesafeden bisiklet için geleceğimi söyledim bakalım gidince yaparız onu telefonda pazarlık komik oluyor bana göre mal görmeden pazarlık direk önyargılı yaklaşım gibi algılanabiliyor

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
@enqinHLC O zaman denilebilecek tek şey şimdiden hayırlı olsun abi kazasız belasız kullanırsın inşallah.:)

@Kubilay Koparan teşekkürler amaç iş için kullanmak fakat keyif almaya başlarsam tam bir custom vintage yapabilirim. Aldığım gibi sıfır fırın boyaya girecek gibi Yarın akşamı iple çekiyorum.

@enqinHLC Bencede senin boş duracağınızı zannetmiyorum abi şimdiden kolay gelsin :D

• Beğen
@nuruasakir Şimdi bisiklet sahibi ile görüştüm. Kadroda sizin belirttiğiniz resimdeki gibi seri numarası yokmuş. Başka yerde olabilir mi? birde bisiklet boyanmış. Kadro kulağının ordaki resimden farkettiğim kadarıylada alaşehir tımarı şeklinde boyanmış. Böyle bir boyamada olası seri numarasının kapanması söz konusu olabilir mi?

valla bir sey diyemeyecegim kaliteli bisikletlerde seri numarasu olur bnm peugeot da bile vardi trek de ayli hayli olmasi lazim kadronin heryerine baksin boyasu da iyi degil jant boyasi ile boyanmis sanki boyayla da seri no kapanmaz

Geri