Scudo Sports

uygun,klasik,iyi bakılmış yol bisikleti...

Tepki
13
Arkadaşlar,bisikletim çalındığı zaman 2 tekersiz yaparım sandım ama ne yazık ki bu yaz hiç iyi geçmedi...Bu seneye bir yol bisikletiyle girmek istiyorum...elimde 500 550 lira var,hiç ince teker kullanmadığım için alışma evresi temiz bir klasik istiyorum.Eskişehir içinde elden görüp alabilirim,şimdiden ilgilenenlere teşekkürler...

Scudo
merhaba, kullandığınız kadro boyu nedir ? elimde size sunabileceğim alternatifler mevcut...iletişim 0 542 646 88 03...hoşçakalın.

merhabalar mtb de 18,5 kullanıyordum,yol bisikletinde ne kadara tekabül ediyor herhangi bir fikrim yok :)

Öyle bir ölçü durumu yok. yolda boyunuz önemlidir. bacak ve kol boyları ama fotoğrafta gördüğüm kadarı ile 56 boy kullanırsınız gibime geliyor...

klasikl yol kadrosu düşünürsen link yolladım zira bu tür bisikletleri toplamak ayrı bir zevk

merhaba bende klasik bottechia 1986 özel seri del mondo için özel üretilmiş dünyada sınırlı sayıda olan bir yol bisikleti var elimde kırmızı beyaz. çok büyük bir özenle bütün parçaları temizlenerek orijinalliği korunarak yapılmıştır. ancak boyuma uygun olmadığı için evimde dekor olsun diye rafa astım duruyor. yanlış hatırlamıyorsam 54 cm. 2 ay önce komple yapılmıştır. resimlerini isterseniz paylaşabilirim.

aslında boyuma olmasada evimde güzel bir dekor ve aslında satmak istemiyordum ama ekonomik nedenlerden dolayı malesef.

normalde böyle bir bisikletin değeri (diğer satışta olan klasik 2.el bisikletler içinde) 1500tl'yi geçmesi gerekiyor.

ancak ben size maliyet fiyatı olarak kargo dahil 550tl'ye gönderebilirim...

saygılar.

Geri