mertceo
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 101
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba,
Uygun fiyattan ve sağlam çalışan ekipmanlara ihtiyacım var. Şuanlık ihtiyacım olan ekipmanlar;
Bisiklet aynası, (gidon içinde olabilir, kask içinde olabilir.)
Ucuz bir yağmurluk, (Uzun olması tercih sebebidir.)
lastik pompası, (suluk tarafına takılması için aparatı olması gerekmektedir.)
bisiklet için yelek (fosforlu), (temizlik elemanları veya trafik polislerinin giymiş olduğu yelekten)
bisiklet forması, (decathlonda satılanlardan teri dışarı atan cisten)
bisiklet tamir seti (levye, lokmalı alyanlı tam takım setinden bahsediyorum)
yedek iç lastik, (26" için gereklidir, 1 veya 2 adet lazım)
-------------
Ürünleri istanbul içinde almak istiyorum. Kargoyla falan uğraşmak istemiyorum.
Tek bir üründe alabilirim veya bu ürünlerin yarısı falan varsa toplu teklif yapabilirsiniz.
Hemen hemen sıfır ürün fiyatlarını biliyorum ben 2. el temiz kullanışlı ve arızası olmayan ürünler istiyorum. İstediğim ürünler teknolojik ürün olmayacağı için hatasız olmasını istiyorum. 0 veya 2. el olabilir en uygun fiyatları istiyorum. Konudan yada özel mesaj yoluyla iletişime geçin olumsuz da olsa geri dönüş yapılacaktır.
Uygun fiyattan ve sağlam çalışan ekipmanlara ihtiyacım var. Şuanlık ihtiyacım olan ekipmanlar;
Bisiklet aynası, (gidon içinde olabilir, kask içinde olabilir.)
Ucuz bir yağmurluk, (Uzun olması tercih sebebidir.)
lastik pompası, (suluk tarafına takılması için aparatı olması gerekmektedir.)
bisiklet için yelek (fosforlu), (temizlik elemanları veya trafik polislerinin giymiş olduğu yelekten)
bisiklet forması, (decathlonda satılanlardan teri dışarı atan cisten)
bisiklet tamir seti (levye, lokmalı alyanlı tam takım setinden bahsediyorum)
yedek iç lastik, (26" için gereklidir, 1 veya 2 adet lazım)
-------------
Ürünleri istanbul içinde almak istiyorum. Kargoyla falan uğraşmak istemiyorum.
Tek bir üründe alabilirim veya bu ürünlerin yarısı falan varsa toplu teklif yapabilirsiniz.
Hemen hemen sıfır ürün fiyatlarını biliyorum ben 2. el temiz kullanışlı ve arızası olmayan ürünler istiyorum. İstediğim ürünler teknolojik ürün olmayacağı için hatasız olmasını istiyorum. 0 veya 2. el olabilir en uygun fiyatları istiyorum. Konudan yada özel mesaj yoluyla iletişime geçin olumsuz da olsa geri dönüş yapılacaktır.