Scudo Sports

Uygun Fiyat ! Decathlon Shimano M064 SPD Ayakkabı

Tolga Çelebi

Forum Bağımlısı
Tepki
3.382
İsim
Tolga Çelebi
Bisiklet
Focus
Merhaba arkadaşlar İstanbul'da oturmama rağmen İstanbulda bir kez Decathlona uğrayamamıştım kısmet Bodrum'a imiş :) Fiyatını uzun süredir takiip ediyorum Yurtdışı sitelerinden çok çok daha ucuz 150 TL ( merlincylcles vs ) 119 TL'ye 3 taksit şeklinde 43 numarayı aldım o bile zar zor oldu alacaklar arkadaşlar kaçırmasın çok iyi bir ayakkabı ve iyi bir marka ile satılmakta :)

Scudo
bu ürünü bende almayı planlıyorum acaba ne zamana kadar indirimde kalır 180 liraya çıkarsa canım sıkılır

Bende yoldayım almaya gidiyorum :) resimlerde gayet güzel görünüyor, sağlamlık konusunda bilemem ama alacağım gayet dediğiniz gibi uygun fiyatı, bu arada hayırlı olsun...

Ama maalesef mağazada normal fiyattan yani 119 değilmiş... :) neyse iyi yönden bakmak lazım kaç
Numara uygun olduğunu öğrenmiş oldum...:)

Tolga bey ayakkabının kalıbı nasıl. Ben kalıbı geniş olan ayakkabıda 40 giyorum. İnternette de 40 numara var. SPD pedal olmasada kullanılabilir mi

@Aycan Türkmenoğlu

Kalıp dar,ben 41-42 giyerim 43 tam oldu hatta azcık da sıkıyor.En iyisi decathlonda deneyip internetten almak :) SPD olmayınca yürümek zor

Güle güle kullanın, kazasız, düşmesiz.

Çok güzel ayakkabı ve süper iyi fiyat

Teşekkürlerler geç kalmışım başka numara yok. Artık başka birşey veya zaman bakacağım. Güle güle kullanın.

45 numarasını nerde bulabilirim acaba

Bende 40 numarasını arıyorum. Bi bulabilsem :)

Stoklar tükendi çoktan bende biraz bekledim ne zaman gelir belli olmaz dediler 2. el aldım. Şimdi konuyu görünce stoklara girdi sandım üzülüyodum az daha :D büyük ihtimal stoklara girince eski fiyattan satarlar

Geri