Scudo Sports

Uygun bütçe yol bisikleti tavsiyesi

tekere dönerken bişey değmediğine eminsen göbekle ilgili bir problem vardır %99

Scudo
@Ulaş Çavuşoğlu Arka lastik için normaldir.Bende de öyle.Önü elle boş çevirdiğin zaman fark edersin durmadan önce ileri geri de oynar.Arka oynamaz.Sonuçta ruble var üstünde.Zaman farkını boş ver sen.Alışırsın zamanla çok kasma :D

Ha aynen Serkan abi'nin dediği gibi göbekte sıkıntı olabilir eğer öyle çok çok yavaş dönüyorsa.

(link)
buna bi bak istersen

@Uptown Cyclist @Serkan Mıstınoğlu ya az önce lastiği söküp takıyım dedim açtım mandalı teker i çıkardım maşadan sonra taktım biraz zor oldu mandalı kapamam falan acaba mandalın karşısındaki bi minik elle sıkılan bişey varya onumu fazla sıktım naptım acep ?

mandalı kapaman biraz zor olmalı zaten. önce yeteri kadar çeviriceksin, en son mandalı kapatman çok kolay olmamalı ama çok aşırı zor da olmamalı.
mandalı aşırı sert kilitliyo olabilirsin, ama bunun tekerin dönmesine etki etceğini sanmıyorum. ön teker arka tekerden daha fazla dönmelidir kesinlikle. çünkü teker direk boşta. ne ruble var ne zincire bağlı. tamamen serbest

ön arkadan az dönüyorsa o işte bi terslik var

@Ulaş Çavuşoğlu Bunların hepsini söylediler bana mandal sıkıdır falan filan.Sana gerçekten çok yavaş geliyorsa bir sıkıntı vardır.Öyle çok ağır da dönmüyorsa bir sıkıntı yoktur.Ben bi ara kendi kendime kuruntu yaptım sırf bu yüzden arka göbeği açtırıp yağlattım.Bir fark olmadı çünkü normali o şekilde dönüyordu yani.Şimdi aklıma bile gelmiyor bir sıkıntı var mı yok mu çünkü tamamen psikolojik.Bisikletçiye baktır.Göz kararı anlarlar zaten.Adam derse evet bunda var bir ağırlık, normale göre yavaş dönüyor o zaman çözüm düşünürsün.Şimdi bilemiyorum ne yazık ki pek :(

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
@Ulaş Çavuşoğlu Pimpirik konusunda yarışırım seninle :D bak şöyle düşün: Lamborghini'nin bile teknik servisi var.Neden? Sorunlar çıkarabiliyor demek ki.Kafana çok takma.Hatta hiç takma.Kadro sağlam olduğu sürece gerisi zerre umrumda değil benim :D :D İçini rahat tut.Bugün yıkadım arka tekerden tuhaf bir çıt sesi geliyor.Dinleyim duruyorum çözerim umarım :D

• Beğen
merak edip baktım şuan benim önle arka aynı dönüyor. jantları ilk aldığımda ön açık ara daha fazla dönüyodu. yağlamak gerek belkide :) 2 kere yağmur yedi bisiklet. yağmur yaramıyo

• Beğen
Bisikleti üst borudan tutup hafifÇe yukarı çekince bisikletinbi parçası çıkıp bırakınca giriyomuş gibi bi ses ve hissiyat geliyo yok böle olmicak bisikletçi yolları gözüktü bidahada evde kurcalamıcam valla dersimi aldım bu akşam

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
@Serkan Mıstınoğlu bugun decathlona gitme firsatim oldu 1.67 boyum var ve uzamaya yeni basladim sayilir orada m yi denedim ve gayet iyi idi su anda malum kis geldi ve ben subat veya martta almayi dusunuyorum sizce m beden mi uoksa L beden mi tercih etmeliyim

Birader ben de yukselttigim beldesan rabbit kullanıyorum ama şunu söyleyeyim ki bt3 yerine başka alternatifler yonel veya eski bt win 3 al nedeni belki eskiler sira yenilier microshift eskilerin masa falan daha iyi ve sağlam ama bt3 yerine sablcobi 040 da onermem şikayet eden çok zaten salcanoyu motordan da bilen bile ben sana slr 200 slr 500 claris olan trek kat falan var sahibinden de bunları öneririm ama sedano gerçekten avrupa düzeyinde bir sey olmuş

@gerkunx Bütçen çok fazla değilse toplama işine girmemelisin.Ben de düşündüm onu ancak pek de karlı olmuyor ne yazık ki.

Geri