Scudo Sports

Uygun bütçe yol bisikleti tavsiyesi

Scudo
@gerkunx 50 ye çıkarsın 70 e de çıkarsın ama 1 saat boyunca 50 km de sürmekten bahsediyoruz

@gerkunx (link) bu filmi izleyin gerçek hayattan alıntı dır yol bisikleti almak için can atarsınız

rekoru kıran adamın nasıl rekor kırdığını anlatıyo

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hocam ne kolayı dünya hız (pist) rekorunu elinfe bulunduran yanlış hatırlamıyosam adı bişey wigginsti en yüksel 54 ü gördü 20 bin dolarlık makineyle (fiyatı çok uçuk temsili rakam verdim dünyanın en ileri malzemelerini kullanıyolar )

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Kardeşim ikinci el bisiklet alırsan senin için daha iyi olur sora setli bisikletletbulabilirsin salcano xrs040 gibi yükseltilmiş bi şekilde hemde sahibinden e gir bak derim kadro boyu olayını da atlama kask vs önemli şeyler ;)

@m.klcts Ben anime izlemiştim. (link) olması lazım o zamandır beri kafamdan çıkmıyor.

@Ulaş Çavuşoğlu okadar pahalıya gerek yok 52.5 i kıran adam kendi yaptığı bisiklette kırıyo rekoru filmde onu konu alıyo zaten

@Serdar5234 2. el hayatımda çok az şeyim var ve biraz da korkuyorum açıkcası 2. el herkes bir kullanmıyor sonuçta.

Güzel kardeşim benim sıfır almak senin için daha büyük bi dezavantaj olur yeni başlayacaksın kendini ikinci el de geliştir sonraki zamanlarda bütçen artınca daha iyi bi.şey alırsın hem 1200 tl civarı sora setten aşağı bisiklet yok ikinci elde belkş tiagra bile bulabilirsin xrs 040 sora set güzel bence yükseltilmiş hali ile var bi dünya başka bisikletlerde var bak bulursun ben ikinci el aldım daha bir defa bile tamire götürmedim

yorumları keyifle okudum :D harikasınız ya

triban 3le decathlonda 1 tur atma fırsatım oldu, frenleri ve viteslerinin oldukça alt seviye olduğunu düşünüyorum. hatta o bisikletin 500 lira falan olması gerektiğini düşünüyorum. 500 lira olsaydı hiç düşünme triban 3 al derdim..

herneyse tribanı geçtim. 1300 liraya sıfır bir bisiklet almaya kalktığın zaman gidip claris setli bi cihaz alıcaksın. orası kesin.
bunun yerine 2. el sora, hatta tiagra setli cihazlar bile bulabilirsin. gerçekten güzel bisikletler var. arkadaşlar alternatiflerden bahsetmiş zaten.
tiagra set xrs040 oldukça cazip olur. bulabilirsen kron rocket olur, carrarolar olur (cr022 cr032 falan),
bianchi slr 200 almayı isteyip bulamadığım bir kadro (2012'de alacaktım onu bulamayınca carraro cr022 almıştım)

slr 400, slr 500 ikinci el bulabilirsen alabilirsin.

tavsiyem temiz 2.el bir bisiklet bulman. istanbuldasın zaten, tonla var satılık 2. el sora veya tiagra setli

1-2 yıl sonra komple bisikleti değiştirirsin. şimdilik başlangıç seviyesi al. güzelce kullan, düş kalk vs. parçalarını sök,tak,boz yani öğren :D

@m.klcts BMC Racing Team, Time Trial'da 54 ortalama yapmıştı bu sene kazandıkları zaman daha geçenlerde.

Ayrıca 12494539534813491 konu açmak yerine forumda 124925295249 konu var.Dediğiniz bütçede çok çok çok farklı bisikletler yok.

@Uptown Cyclist Graeme Obree den bahsediyodum ben 94 deki diğerlerini bilmiyorum

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
@m.klcts Zaten 1 saatlik demişsiniz.Ben şimdi fark ediyorum onu.O denilen rekora dair fikrim yok.Benim dedim sadece bir yarıştan.Yanlış gördüm :D

@Uptown Cyclist
Her gün en az 4 5 tavsiye konusu açılıyor bakıyorum sürekli de aynı sorular insan bir foruma girer araştırma yapar millette papağan gibi cevap vermekten bıkmadı mı onu anlamıyorum:D

@Uptown Cyclist 220px-Graeme_obree.jpg benim demek istediğim okadar pahalı bisiklete gerek yok bu adam jant seti hariç bisikleti kendi yaptı

sevgili @Ulaş Çavuşoğlu bu 3. yol bisikletim :)

ilki salcano xrs200dü , ikincisi carraro cr022'di
hemen hepsini gördüm, denedim yani. (grupsetlerden bahsediyorum)pek çok kez beraber antrenman yaptığımız arkadaşların bisikletlerini kurcalama/deneme imkanım da oldu. merak ediyorum yani :D nasılmış diye.

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
Hazır toplanmış ken üstadlar konuya bişi soriyim :D @Serkan Mıstınoğlu @Uptown Cyclist benim ön teker arka tekerde az dönüyo eşit kuvvetle aynı yöne arka lastiği itince 15 saniye ön lastik 8 sn dönüyo normalmidir bi piskeletçiyemi gitmeliyim akort sorunu yok 36 tel mosso saolsun ev taşısam akordu gitmez..

• Beğen
Tepkiler: The UGUR
Geri