Scudo Sports

Uygun bisiklet nasıl seçilir?

Gerçekten anlatım çok güzel ve bunun için teşekkurler.Benim bir sorum olcak okuduğumdan anladığım kadarıyla, downhill bisikletlerin şehirde kullanımı işkence diye bahsetmişiniz ve ben salcano dh 263 modelini aldım(çift amartisorlü daha rahat olacağını düşünerek).İlk zamanın hevesi olsa gerek fazla zorluk çekmedim ama gerçekten okadar kötü bir seçim mi yapmışım?İşe gidip gelmekte kullancağım malum yol paraları uçtu ve sanırım yazınızı okumakta da geciktim.
(Mesajımı yanlış yere yazdıysam özür dilerim.)

Scudo
@legalize

Evet haklısın.
Ben de aynı amaçla bisiklet almaya gittiğimde bisikletçide bir sürü çift amortisörlü bisiklet olmasına rağmen bana city bike önerdi.Sonradan anladığım kadarıyla çift amortisörlü bisikletler literatürde downhill (yani tepe inişi) olarak geçiyor ve yokuş aşağı arazide kullanıma uygun.(Sanırım böyle bir spor veya hobi var)
Dolayısıyla ağırlık gibi bir endişesi de olmuyor kullanıcıların.(Sabit kadroların neredeyse iki misli ağılığında olanlar var.)Çift amortisör ve bağlantı sistemlerinin getirdiği ilave yükün yanında düz yol ve yokuş yukarı kullanımda pedal basma sırasında salınımlarıyla bu gücün bir kısmını emeceğinden harcadığınız eforun karşılığını alamıyorsunuz.
Sanırım bu yanlış satış stratejisi bir çok markayı bunları işten anlamayan çocuklara ya da ailelerine satmaktan vazgeçirecek önümüzdeki yıllarda...Tabii bu tür forumlar ya da gerçek bisiklet satıcılarıyla karşılaşırlarsa...
Yine de kullanımla ilgili bir sorununuz yoksa süspansiyonun çok rahat olduğunu biliyorum:) Güle güle kullanın...

• Beğen
Tepkiler: legalize
@Tanju Zafer

Kullanımda zorluk çekmedim fazla konforda yerinde ama ağırlığı hissetmemek elde değil:) Cvp için teşekkürler. şimdilik yolda kullancam ama sizler sayesinde bu spora bağlancak gibiyim şimdiden yeni modelleri araştırıyorum.Tekrar teşekkürler

ama bişey sormak istiyorum benim boyum 1.75 kilom ise 82 nasıl bi bisitlet almam gerekiyo düşündüğüm bisitlet ise geotevh expert uyar mi bi yardımcı olsanız

Merhaba Yaş 54 bianchi shape almayı düşünüyorum. Hem tavsiyenizi almak için yazıyorum hem de kadro boyu konusu kafamı karıştırdı onu sormak istiyorum. Şimdi kullandıpğım bisikletin seleden gidona kadar olan boyu 57 cm kdaro bu değilmi. Shape te 54 cm ye kadar kadro boyu varmış farkı nedir. Cevap verirseniz sevinirim Teşekkürler nevzatedirne@hotmail.com

ama bi sorum var
17 yaşındayım
175 boyundayım
82 kliyom
almayı düşündüğüm bisitlet ise
geotech expert sizce nasıl

çok güzel bir anlatım olmuş. bisiklet almayı düşünüyorum. bilgilerinizden çok faydalandım. emeğinize sağlık

selamlar size uygun modellerimiz bayraktar bisiklettedir. facebook sayfamızdan bizi takip ederek kampanyalarımızdan yararlanabilir kampanyalarımızla ilgili bilgi alabirsiniz.

Bilgiler gercekten cok faydali

Kaleminize saglik :))

Ben bir bisiklet almak istiyorum.maksadım göbek yağlarını eritmek.Nasıl bir yol izlemeliyim?Bisikletin bu maksadıma faydası olurmu?

@CEMIL TOSUN

Neler olmamalı?

1. Yarış bisikleti olmamalı
2. Dağ bisikleti olmamalı

İnce lastikleri olan (dağ bisikletiyle yarış bisikleti arası), amortisörü olmayan

donanımı alivio olan bir bisiklet.

Uygun bir tercih olur düşüncesindeyim.

• Beğen
Tepkiler: Emre AKYÜZ
Geri