Scudo Sports

Uygun bisikler aksesuarları

mr.erim

Üye
Tepki
4
Kask eldiven korna ışıklar vs gibi aksesuarları en uygun nerede bulabilirim İstanbul'da?

Scudo
slm sirkeci çeşit ve fiyat olarak uygun gibi tabi nakit alırsan pazarlıkta yaparsın ben genelde ordan alırım bisikletide ordan aldım
bilginize...

Sirkecidir. Hem çeşit bol,karşılaştırma imkanınız oluyor,nakittede güzel fiyatlar elde edebiliyorsunuz,bakmakta fayda var diye düşünüyorum.

Sirkeci benimde aklımdaydı teşekkürler.özellikle tavsiye ettiğiniz dükkanlar var mı?

önceden alacağınız ürünler için bi ön araştırma yapın. fiyat, model, özellikler ,modellerin farklılıkları,kullanıcı yorumları ve tavsiyeleri falan.

dükkan farketmez. oradakiler pek iyi niyetli satıcı değiller. tutan tuttuğunu hesabı...

iyi yada ucuza aldığızı zannettiğiniz şeyleri aslında internettekinden bile pahalıya ve ihtiyacınıza uymayan özellikte olanını almış olursunuz yoksa.

"o yok bunu veriym" yada "onu napcan, bu daha iyi" diye yönlendirmeye çalışırlar. bilgisiz müşteriyi de pekala yönlendirirler işlerine gelen ürünü satmak için.

nakit yada kredi kartı farketmez kesinlikle pazarlı edin derim. nakitte daha fazla indirim oluyor tabi.

birde "giyim" altbaşlığına açtığınız için belki tekstil de bakacaksınızdır.

mor outlet den uygun fiyata bişeler alabilirsiniz :)

@Gökhan Ö.

nerede hocam mor ooutlet?

birde öncelikli ihtiyaçlarım eldiven ve kask uygun fiyatlı önerileriniz var mı?

Geri