Scudo Sports

Uygun bir bisiklete ihtiyacım var..

Merhaba,
Eşime Scott P5 aldık. Çok güzel bisiklet. Erkek için olan versiyonu da var kesinlikle tavsiye ederim. 1000 lira civarında olması lazım.
Şimdiden güle güle kullanın hangisini tercih edecekseniz..

• Beğen
Tepkiler: Sadık İnanici
Scudo
Kron Xc 1000 almayı düşünüyorum bende asfalt kullanımı için yol lastiklerimi takıcam..Çünkü araziye çıkma durumu var her zaman..Ama sen araziye hiç çıkmayacaksan yol alman daha iyi olur..Yok mtb alacaksan XC1000 800 Tl civarı hatta 780 e almış bir arkadaş denizliden..

Tabi aksesuar harcamalarına da yavaş yavaş para biriktir..Yol lastiğine şimdilik çok para vermek istemiyorsan Rubena Flash al hem kaliteli hem ucuzdur.

• Beğen
whistle bana daha iyi gibi geldi, 9 lu sistem.
Gerçi vites çok da sorun olmayacaktır bence 28 inç biikletler için.
Aklınıza yatanı alın derim üçü de birbirine çok benzeyen bisikletler.
Ama çok araziye giderler mi bilmiyorum.%40 arazi diyorsanız Mtb baksanız daha iyi olmaz mı ?

@emin tak

teşekkürler aklımda bulunduracağım.. Belki bu hafta sonu bir bisikletçide hepsini denerim :vroam:

@ilkerturker

aslında mtb de düşünüyorum ama şuanki bisikletimde mtb biraz yavaş kalıyor ben ise hız ve performans istiyorum :)

@Sadık İnanici

Öyleyse Ben Mosso öneririm. Birde Lastikleri silik performans lastiğiyle değiştirirseniz süper olur. Ümit bisiklet satışını yapmaya başlamıştı . Kendi sitelerinde var Mosso bisikletler. 750 ile 1200 arasında değişiyor sanırım.. Tabi hız istiyorsanız aynakolu 48 li le değiştirmenizde yarar var işin püf noktası Lastikler ve aynakol.

• Beğen
Biraz geç olucak özür dilerim mossolar biraz uzak gibi onun yerine bugün salcano city sport 21 vr ve 24vr 'yi gördüm sizce hangisi daha iyidir teşekkürler..

%60 asfalt %40 arazi diyorsanız MTB dan başka seçeneğiniz yok.Yol ve şehir tur bisikletleri araziye uygun kadroya sahip değiller.Bunu değerlendirmenizde fayda var. :)

üzerindeki setleri düşünürsek WHISTLE GUIPAGO 1160 açık ara önde ama bende trek fx 7,1 öneririm kesinlikle şehir tur bisikleti al ve kadro boyunu titizlikle seçmeni tavsiye ederim

Geri