Scudo Sports

Üye arkadaşlara teşekkür ederim

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
48.065 teşekkür için teşekkür ederim ,üye arkadaşlar sağolsun.
Beğeni sayfamda 2417 sayfa boyunca teşekkür etmiş olan dostlara bende burdan bir daha teşekkürü bir borç bilirim, eski üyeler bırakmış olabilir, ama yola devam face'de zati yokum ,tek forum nezdimde bisiklet forumdur, türkiyenin en büyük, en eski forumudur. 2004 yılında kurulmuştur,mazisi çok eskidir, kolay değil bir forumu 14 yıl ayakta tutabilmek,

sağlıcakla kalın.

Scudo
@mariokaldato

cümlemize raşit dostum,dünyaya kazık dikemeyeceğim ,sonunda gideceğiz allahın izni ile ,,,,

iyi bir forum sitesi yapmışsınız. sadece geç keşfettiğim için üzgünüm. nice Teşekkürlere

• Beğen
Tepkiler: efaruk
@dtcf31

forumu kuran murat reistir sene 2004 ,sonra delta bisiklete geçmiştir, delta bisiklet ise başarılı bir şekilde bu güne kadar devam ettirmiştir, forumda süreklilik esastır,,

nice yıllara abi çok kısa zamanda kapanan ahım şahım diye ballandırılan forumlar gördüm 14 yıl maşallah kolay değil.bende facede yokum :tskler: sadece buradayım ve burada olacağım artık.nice 14 yıllara inşanlah :harika:

Nice senelere abi ,yazı ve yorumlarını özellikle takip ederim.

Ne ölümü abi, daha çok yolunuz var sağlıklısınız. İyi ki tanımışım sizi.

Bu konudan sonra, toplam beğeni sayısından 48.065 rakamını çıkararak okumaya devam edeceğim...:)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Acaba Kudret Abi neden elli bini beklemeyip bu kadar küsüratlı bir rakamda başlık attı diye düşünürken forumun doğum günü olduğunu gördüm. Nice yıllara :)
@Kudret Kurtcebe abi kurucu dediğin Murat kimdi, halen bisikletçi mi?

@Özcan.

forum benden kıdemli tabi,10 ocak 2009 kayıt girişim 5 yıl sonra geldim buraya mert arsanın isteği üzerine ,2008 senesinden resimler vardı ama silinmiş,mert arsan ile 1 yıl hatırı sayılır geziler yaptık burda arka takım kaptanı idim artçı idim yani, bende telsiz vardı ne maceralar yaşadık,,tabi sonra performans idmanlarına geçince en çok 6 adam olduk epey ter döktük,murat reis mobilyacı idi benim bildiğim ,,,bilmiyorum şu anda ne yapmakta,,,

Hayrola kudret abi öyle vasiyetini açıklar gibi

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
Geri