Scudo Sports

Uyarı Sistemleri ( Bildiğiniz korna)

bianconero

Aktif Üye
Tepki
56
Arkadaşlar elimden geldiğince ara sokaklarda ve arabaların bulunmadığı yerlerde kullanmaya çalışsam da her gün mutlaka şehir içinden geçmek zorunda kalıyorum.. Eski bisikletimde kornam vardı ve çok faydası oluyordu fakat onu bu yni bisikletime yakıştıramadım açıkcası.. Motorsikletlerde kullanılan korna sistemleri benzeri bir korna bulabilmem mümkün mü acaba? Kendim araştırdım ama bulamadım.. Yardımcı olursanız çok sevinirim..

Scudo
Abi en güzeli bızzık diye makatında ufak bir düdük olan plastik oyuncaklar varya onlar.
Çok komik ve şehir içinde de gayet iş görüyor.
Boğaz geçişi günü altında giant freeride bisiklet olan bir abide görmüştüm.
Gülmekten yarılmıştım.
Kaç gündür aklımda ama a vakit bulamıyorum ya da hatırladığımda saat çok oluyor.
Kimine göre laf kalabalığı yapmış olsam da içimde kalmasın, belki birinin de işine yarar diye yazdım

abi bence kaliteli bi zil en iyisi sesi az demezsen al tak bence çok güzelde oluyo ve bisiklete özel bi ses ya zil insanlar hemen anlıyolar bi bisikletin geldiğini

• Beğen
Tepkiler: bianconero
benim bisiklette havalı korna var pompalı ama çalınca insanlar arkamdan laf ediyorlar o kesin :D

çınn çınn öten zillerden var gayet iş görüyo insanlar refleks olarak yoldan çekiliyo,bisikletin geldiği belli oluyo :D

• Beğen
@dkilly

arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim fakat kesinlikle havalı korna olayına karşıyım.. onu belirteyim de diğer seçenekleri de göz önünde bulunduracam.. teşekkürler

Ben de karşıyım havalı kornaya.
Ha arkamdan bir tır korna çalmış ha bir havalı korna-normalda aynadan takip ederim ve korna çalınca ürkmezdim, kask aynam olmadığı gün arkamdan gelen bir tırı dibime kadar gelene kadar farketmedim ve dibimde bana havalı kornasının havasını atmak için olsa gerek kornaya bastı-
ilk defa o gün fena irkildiğimi hatırlarım

Dediğim oyuncakların sesi bisiklet ziline benzemediği için şehir içinde insanların dikkatini daha çok çekecek ve muhtemelen çoğu arkasına da bakacak.

• Beğen
Benİmkİ Havali Korna DeĞİl Ama Kornaya Bastimmi Yoldan Çekİlmeyen Kalmiyo Taxİ Kornasi Gİbİ Hem Fazla Rahatsiz Etmİyo

ben az hızlanıp 2 sn arka freni basıyorum sesi duyan kaçıyor ama lastiğin 30 euro olduğunun bilmiyordum yenisini alırken şok geçirmiştim.

Abi en güzeli bızzık diye makatında ufak bir düdük olan plastik oyuncaklar

BIZZIK? MAKAT? :D

@tayfur

:) Şu bildiğimiz çocukların oynadığı plastik oyuncaklar mı, öyleyse eğer nası takıcaz onları gidona ya? Yoksa o şekilde üretilmiş bisiklet kornaları mı var?

bi videoda görmüstüm chopper tarzı bisiklete akü takmiş öndede tır kotnası gibi bişey koymuştu suntadan yar yapmış bisiklete ama gereksiz ağırlık tabii
ama önündeki dutsa sesini zaten çekilmeye fırsat kalmadan drekt bayılr be korkudan
hehehehe:) :D

böyle birşeyler olurmu

bende fazla tavsiye etmiyorum ama insanlar ve arabalar zor turumda bırakıyorlar ben sırt çantanda bir tane var bazen uzun tur'a çıkarsak takıyorum gerekli durumlarda kullanıyorum diğer durumlarda normal bisiklet zili kullanıyorum

(link)

(link)

(link)

http://photos-h.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v2100/34/8/560603329/n560603329_1287775_6245.jpg

Ben bunu kullanıyorum.

en güzeli mavic crossmax slr jant seti. pedal çavirmediğiniz zaman normal shimano göbekli jantların çıkarttığı sesin 3-4 katı ses çıkartıyor. etrafınızdaki kişilerin sizi duymaması imkansız :D

Bana yeşil ışık yanıyor arabanın biri ben orda yomuşum gibi aheste aheste önüme cıkıyor. İnanın bisiklete kıysam üzerinden geriye doğru atlayıp arabanın üstüne atacaktım. Adama elimi kaldırdım napıyorsun gibisinden birde küfür yedim. bana Sağlam bir korna lazım tren kornası olabilir :)

@toprakec

bende aynısını yapıyordum sırf korkutmak için(bisiklet yolundan yürüyenleri):D :D

Geri